Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Μαρκάκης: Μήνυμα ενότητας, μήνυμα αλλαγής λίγες μέρες πριν τις εκλογές τις ΕΠΛΣΑΠΝ

Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία,όλοι μαζί μπορούμε και επιβάλλεται να φέρουμε την αλλαγή. Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες, με αέρα ανανέωσης επιχειρούμε να φέρουμε νέα πνοή στα συνδικαλιστικά δρώμενα.
Στόχος μας είναι μια ισχυρή Ένωση με κύρος και σταθερότητα,που θα απαρτίζεται από πρόσωπα που ανιδιοτελώς θέλουν να προσφέρουν στον συνάδελφο.

Όλο αυτό είναι διακριτικό γνώρισμα του συνδυασμού μας καθώς αυτοσκοπός μας είναι να προσφέρουμε απλόχερα σε όλους τους συναδέλφους, χωρίς διακρίσεις σε πρόσωπα και συνδυασμούς,σε εγγεγραμμένους και μη εγγεγραμμένους.

Μέσω την Ένωσης επιβεβλημένη επιθυμία μας είναι να είμαστε δίπλα σε όλα τα στελέχη,δίνοντας τελος στην εσωστρέφεια των περασμένων ετών,προσπαθώντας να επιλύσουμε τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα αλλά και αυτά που θα προκύψουν.

Ο ρόλος της Ένωσης Πειραιώς Αττικής και Νήσων έχει ατονίσει,έχει τελματώσει καθώς απαρτίζεται από συνδικαλιστές που χρόνια κατέχουν θέσεις και αξιώματα.

Έφτασε η ώρα για αλλαγή.Για ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες.

Ήρθε η ώρα για να οδηγήσουμε την Ένωση σε ασφαλή νερά με σιγουριά με διάθεση και εμπιστοσύνη.

Θέλουμε να είμαστε δίπλα στον συνάδελφο με πράξεις,να μαχόμαστε για το κοινό καλό,για ένα καλύτερο αύριο που θα έχουν θέση όλοι,γιατί όλοι μαζί μπορούμε,να ορθώσουμε το ανάστημα μας και να φωνάξουμε ότι διεκδικούμε γιατί αξίζουμε.

Τα στελέχη του λιμενικού επιτελούν έργο υψίστης σημασίας και επιβάλλεται η φωνή τους να είναι δυνατή, να ανταποκρίνεται σε αυτό που υπηρετούν και αυτό πρέπει να γίνει  μέσω της Ένωσης.
Εκπρόσωποι που εσείς θα εκλέξετε θα πρέπει να είναι δίπλα σας,να αφουγκράζονται και να παλεύουν για τα προβλήματα που μας ταλανίζουν.

Χρειαζόμαστε ισχυρή εκπροσώπηση και αποτελεσματική.

Δεν θέλουμε επαγγελματίες στο είδος,φοράμε στολή και πρέπει η συμπεριφορά και οι δραστηριότητες μας να συνάδουν με αυτό.

Σεβόμαστε την ιδιότητα μας,σεβόμαστε τους συναδέλφους.

Δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο,με διάθεση ενωτική χωρίς διακρίσεις αλλά με μόνο μέλημα τον συνάδελφο.

Να διεκδικούμε να απαιτούμε καλύτερες εργασιακές προοπτικές.

Έχουμε ως όραμα μια Ένωση ισχυρή που θα είναι πλάι σας,θα μοιράζεται τις αγωνίες σας,τα προβλήματα σας και όπου δύναται θα παρεμβαίνει  δικαιολογώντας το ρόλο της.Θα έχει σχέδια και στόχους που θα υλοποιεί έχοντας ουσία ύπαρξης.

Πάμε μπροστά,πορευόμαστε μαζί για   ισχυρή εκπροσώπηση με πρόγραμμα, δράσεις και με αέρα ανανέωσης που θα φέρει την αλλαγή.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Νέα πρόσωπα,νέες ιδέες νέα δυναμική.

Δυνατά και καθαρά,με ήθος και εντιμότητα όλοι Μαζί για την Ένωση,όλοι μαζί για την νίκη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού
‘’Μαζί για την Ένωση’’
Μαρκάκης Γιάννης

Πηγή : http://mazi-enosi.blogspot.com/




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια