Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέες αποσπάσεις αστυνομικών από τα ήδη άδεια Τμήματα της Τάξης και της Ασφαλείας...., γιατί;

Διαβάστε κείμενο τού Κανέλλου Νικολάου, Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής: Διανύοντας την περίοδο ανάμεσα στους δύο γύρους των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης και
έχοντας μπει σε τροχιά εθνικών εκλογών, γεννούνται μείζονα ερωτήματα -τα οποία χρήζουν πειστικών απαντήσεων- για το πώς θα ανταπεξέλθουν και πάλι οι αστυνομικές δυνάμεις.
          Όταν σε μία Αστυνομική Υπηρεσία υπάρχει έλλειψη προσωπικού που φτάνει το 40% της οργανικής δύναμης... Όταν απ’ αυτή την εναπομένουσα πραγματική δύναμη το 20% είναι αποσπασμένο και διατιθέμενο για φυλάξεις στόχων... Όταν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο για τις αυτοδιοικητικές - περιφερειακές εκλογές -η οποία θα συνεχιστεί και για τις εθνικές εκλογές-... Όταν είμαστε λίγο πριν την έναρξη των θερινών αδειών... Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ξαφνικά διατάσσονται και άλλες αποσπάσεις αστυνομικών, τότε τα ερωτήματα είναι πολλά, εύλογα και πιεστικά...
        Γνωρίζετε ή όχι ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στα Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφαλείας;
       Αν τη γνωρίζετε γιατί τότε επιδεινώνετε το πρόβλημα;
      Σας ενδιαφέρει ή όχι η πραγματική ασφάλεια των πολιτών και των περιοχών;
      Σας ενδιαφέρει να υπάρχει ασφάλεια για όλους ή για λίγους και εκλεκτούς;
      Αν πράγματι ενδιαφέρεστε τότε γιατί συνεχίζετε να διατάζετε νέες αποσπάσεις;
      Η απάντηση η δική μας είναι ότι με πείσμα και θυμό συνεχίζουμε να δίνουμε τον καθημερινό αγώνα για να ανταπεξέλθουμε στα καθήκοντα μας με όποιες δυσκολίες και αν έχουμε.
        Εσείς ίσως να μας θεωρείτε «αποπαίδια», αλλά εμείς νιώθουμε χρήσιμοι για την κοινωνία που καθημερινά μας επιβραβεύει και μας υποστηρίζει.
       Ελπίζουμε κάποτε οι διαφορετικοί δρόμοι μας να ταυτιστούν για το καλό της Αστυνομίας και των αστυνομικών που πρώτα απ’ όλα με το φιλότιμο τους υπηρετούν για το καλό της κοινωνίας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια