Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Καρδίτσας για την Εργατική Πρωτομαγιά

Διαβάστε ανακοίνωση τής Ένωσης Καρδίτσας:   Ανήμερα της εορτής της εργατικής πρωτομαγιάς, αξίζει να θυμηθούμε ότι η 1η Μαΐου, είναι η ημέρα που οι εργάτες όλου του κόσμου ενωμένοι,
τιμούν τους νεκρούς στις τάξεις τους.

Τιμούν τους ηρωικούς αγώνες και τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος, στην αέναη πάλη με το κεφάλαιο. 


Από το 1886 έως και σήμερα η 1η Μαΐου κάθε έτους, παραμένει σύμβολο στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. 


Είναι η μέρα που η παγκόσμια εργατική τάξη, διατρανώνει και διατυμπανίζει σε κάθε μήκος και πλάτος της υφηλίου, την απόφασή της και την θέλησή της, να συνεχίσει την διεκδικητική της πορεία ως το τέλος, ως τη νίκη, ως την ημέρα που θα εκλείψουν οριστικά οι αδικίες να υφίστανται σε βάρος των εργαζομένων αυτής της Γης.

Σήμερα η εργατική τάξη δέχεται έναν πρωτόγνωρο πόλεμο με απώτερο σκοπό να απεμπολήσει δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες, αίμα και δυσκολίες.


Μέχρι να φτάσει η ημέρα που θα σταματήσουν να υφίστανται αδικίες εις βάρος των εργαζομένων, όλοι μαζί ενωμένοι, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο και να αγωνιούμε για ένα καλύτερο μέλλον!


Το χρωστάμε πρωτίστως σε εκείνους που χάθηκαν για να ζήσουν οι μελλοντικές γενιές καλύτερα, το χρωστάμε κι εμείς με την σειρά μας στα παιδιά μας που δεν πρέπει να στερηθούν το μέλλον που οραματίζονται και τους αξίζει!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ                         ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια