Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεά συμβατικού οχήματος στο ΑΤ Τεμπών

Το Σωματείο συνεχίζει αθόρυβα και δυναμικά τον αγώνα για καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας,  έχοντας ως συμπαραστάτες ανθρώπους που μας αγαπάνε
πραγματικά χωρίς ιδιοτέλεια, όπως ο επιχειρηματίας κ. Σούκος, ο οποίος εχθές 08/05/2019 προχώρησε στη Δωρεά ενός οχήματος ασφαλείας για την κάλυψη αναγκών του Α.Τ. Τεμπών.

   Η εταιρεία Soukos Robots στηρίζει εδώ και πολύ καιρό τους συναδέλφους της ΔΑ Λάρισας πολυεπίπεδα, όχι μόνο σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και σε άλλες δράσεις εδώ και χρόνια. Όπως π.χ. συμμετέχοντας κάθε χρόνο στην κάλυψη εξόδων για την αγορά δωροεπιταγών ύψους 2000€  για τα πρωτάκια μας.
    Με προτροπή και προσπάθειες της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, ειδικά στο Α.Τ. ΤΕΜΠΏΝ, έχουν γίνει δωρεές δύο (2) περιπολικών, ενώ επίκειται και τρίτο (!!!), όπως επίσης έχει γίνει εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος ασφάλειας με κάμερες.
   Όταν έχεις επιχειρηματίες που αγαπούν το συνάδελφο, Διοικητή που έχει μεράκι και όραμα, συναδέλφους που εκτιμούν και σέβονται και Σωματείο πάντα μπροστά που αφουγκράζεται και στηρίζει, τότε το αποτέλεσμα ΣΊΓΟΥΡΑ θα είναι θετικό!!!

Θωρακίζουμε τον συνάδελφο, για να μπορεί να εξασκεί το λειτούργημα της ασφάλειας υπέρ του πολίτη και της κοινωνίας.

          Συνεχίζουμε με έργα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ           

          ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                               ΘΕΛΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια