Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΜΕΝΣ: Διαγραφή και με τη βούλα για τον κλώνο ΠΟΕΣ - Απαιτείται σοβαρότητα απ' όλους

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας



Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,
1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών -Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. από την πρώτη στιγμή που εισήχθη στον νομικό κόσμο, τηρεί τους όρους και τις προβλέψεις του (α) σχετικού νόμου.
2. Αυτό κρίθηκε σε πρώτο βαθμό ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την Απόφαση 254/2018, ως (β) σχετικό.
3. Εκ νέου κρίθηκε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο Αθηνών με την Απόφαση 
1310/7-3-19, ως (γ) σχετικό, με τις οποίες αποφάσεις η ΠΟΜΕΝΣ καθίστατο η μοναδική θεσμική εκπρόσωπος των εν ενεργεία στρατιωτικών.  
4. Στο χρονικό διάστημα το οποίο μεσολάβησε μέχρι της έκδοσης της τελεσίδικης απόφασης που δικαίωσε την ΠΟΜΕΝΣ, δημιουργήθηκε κρυφίως στο Ειρηνοδικείο της Νίκαιας και τρίτη Ομοσπονδία στρατιωτικών με την επωνυμία ΠΟΕΣ, ίδια δηλαδή επωνυμία με την καταργηθείσα ΠΟΕΣ των Αθηνών.
5. Με την απόφαση 1371/2019 του (δ) σχετικού, έγινε δεκτή η ανακοπή της Ομοσπονδίας μας κατά 
της Ομοσπονδίας «κλώνου» της ΠΟΕΣ, με έδρα τον Ρέντη, διαγράφοντας την από τα βιβλία Ομοσπονδιών, με αποτέλεσμα την αποβολή της από τον νομικό κόσμο.
6. Η Ομοσπονδία μας για μια ακόμα φορά ξεσκέπασε μέσω της δικαστικής οδού τις παράνομες πρακτικές, με τις οποίες επιχειρήθηκε η κηδεμόνευση της θεσμικής εκπροσώπησης στις Ένοπλες Δυνάμεις. Πρόθεση που κατέστη σαφής, μετά την συνδικαλιστική νεκρανάσταση των ίδιων προσώπων που κινούνταν εκτός νομικών πλαισίων, φοβούμενοι την δύναμη του συνδικαλισμού που αποτυπώνεται στις κάλπες, εκεί δηλαδή που ουδέποτε τόλμησαν να προσέλθουν.
     Μετά τιμής
      Για την Εκτελεστική Γραμματεία
    
                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ
                              Επγός (ΥΔΚ)
    
       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                     ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
                                 Λγος (ΠΖ)









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια