Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νόθευση της εκλογικής διαδικασίας καταγγέλλει η ΛΑΕ

Σε νέες καταγγελίες για περιστατικά «νόθευσης της εκλογικής διαδικασίας» προέβη η Λαϊκή Ενότητα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΛΑΕ έφθασαν στα γραφεία του
κόμματος «επώνυμες διαμαρτυρίες πολιτών, τις οποίες διασταυρώσαμε, με βάση τις οποίες δεν τους δόθηκε ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας».
Οι διαμαρτυρίες, αυτές σύμφωνα με τη ΛΑΕ, αφορούν το 381Α εκλογικό τμήμα της Ρόδου και το 289 εκλογικό τμήμα στη Σπερχειάδα, ενώ στο 817Α εκλογικό τμήμα δεν επέτρεψαν, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, σε ετεροδημότη να ψηφίσει για ευρωεκλογές, ενώ του επέτρεψαν για περιφέρεια!
«Στο μεταξύ, συνεχίζεται, παρά τις σφοδρές καταγγελίες και την γενική κατακραυγή, η ανοικτή και απροκάλυπτη νοθεία των εκλογών στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, στο οποίο εξελίσσεται από χθες η ψηφοφορία χωρίς να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας πιθανότατα και άλλων κομμάτων», τονίζει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΛΑΕ και προσθέτει: «Δυστυχώς, η κυβερνητική παχυδερμία μοιάζει να μην έχει όρια, ενώ εντύπωση προκαλεί και η σιωπή από τα άλλα κόμματα».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια