Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Οι συκοφαντίες σας δεν αρμόζουν σε αστυνομικούς που είναι εντεταλμένοι να προστατεύουν το δημοκρατικό πολίτευμα''

Aπό το facebook του Δημήτρη Καραγιαννόπουλου


Αγαπητοί συνάδελφοι που εκπροσωπείτε το ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΘΗΝΩΝ, δεν ισχύει το παραμικρό από αυτά που καταγγέλλετε. Οι συκοφαντίες σας δεν αρμόζουν σε αστυνομικούς που είναι εντεταλμένοι να προστατεύουν το δημοκρατικό πολίτευμα ενώ θεωρώ ότι είναι πέρα για πέρα αντιδεοντολογικές και αντικαταστατικές

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι πέσατε θύματα παραπλάνησης γιατί αυτός που σας έβαλε να γράφετε αυτές τις ανυπόστατες συκοφαντίες είναι μετρ αυτών των μεθοδεύσεων , ένώ θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ή ένωσή σας ποτέ δεν πραγματοποίησε εν κρυπτώ γενικές συνελεύσεις και αρχαιρεσίες και ποτέ δεν λειτούργησε αντιδημοκρατικά και αντιδεοντολογικά!
Τέλος σας καλούμε και εσάς όπως και όλους τους συναδέλφους μας να δώσετε το παρόν στην Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας η οποία αποτελεί το κυρίαρχο συνδικαλιστικό όργανο, προκειμένου από κοινού να συν αποφασίσουμε το διεκδικητικό πλαίσιο και τις θέσεις της Ένωσής μας για την επερχόμενη συνδικαλιστική θητεία.
Υ.Γ 1 Η ανακοίνωση για την Γενική συνέλευση αν δεν έχετε ενημερωθεί ακόμη, είναι αναρτημένη στο site της ΕΑΣΥΑ από την 23/05/2019 11:48 πμ.
Ύ.Γ 2 Ρωτήστε τον εμπνευστή της ανακοίνωσης να σας πει για τις εκλογές του "Βουνού" και να σας εξηγήσει γιατί τότε δεν συμμετείχε στις γενικές συνελεύσεις και τις νόμιμες αρχαιρεσίες της Ένωσής του.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια