Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση ΝΑ Αττικής: Οι συνάδελφοι επέδειξαν για άλλη μία φορά επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση

Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Την Παρασκευή 17/05/2019, συνελήφθησαν και εξαρθρώθηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, σπείρα τα μέλη της
οποίας διέπρατταν συστηματικά, κλοπές εξαρτημάτων από οχήματα στα νότια προάστια
Ειδικότερα τις πρώτες πρωινές ώρες της 17/05/2019, αστυνομικοί του Α.Τ. Γλυφάδας, προσήγαγαν από τη Γλυφάδα, στο Τ.Α. Γλυφάδας, δύο ημεδαπούς ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών απέρριψαν στο έδαφος μεταλλικό εξολκέα, ζευγάρι γάντια και κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου, ομφαλός κλειδαριάς αυτοκινήτου, με εμφανή ίχνη διάρρηξης και ζευγάρι γάντια.
Πλησίον του σημείου εντοπίσθηκε το αυτοκίνητο του 24χρονου, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, τρεις (3) φίσες πρόσφορες για παραβίαση συστημάτων immobilizer και σπρέι πιπεριού.
Όπως εξακριβώθηκε, από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οι ανωτέρω μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει από διμήνου και πλέον συμμορία που αφαιρούσε συστηματικά εξαρτήματα από σταθμευμένα αυτοκίνητα, συγκεκριμένης μάρκας, στα νότια προάστια, τα οποία στη συνέχεια διέθεταν σε τρίτους.
Όπως διαπιστώθηκε, διέθεταν κατάλληλη τεχνογνωσία και ειδικά εργαλεία για την παραβίαση των αυτοκινήτων και την απενεργοποίηση συστημάτων immobilizer.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος εξαρτημάτων αυτοκινήτων, περίστροφο, είκοσι οκτώ (28) φυσίγγια και ένδεκα (11) κινητά τηλέφωνα.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί είκοσι οκτώ (28) περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων:
α) Ένδεκα (11) στη Γλυφάδα,
β) Επτά (7) στον Άλιμο,
γ) Έξι (6) στη Βουλιαγμένη και
δ) Τέσσερις (4) στη Βούλα
Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Παρά την έλλειψη προσωπικού τόσο στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όσο και στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οι συνάδελφοι επέδειξαν για άλλη μία φορά επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση, αποδεικνύοντας περίτρανα πως, η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη για την ασφάλειά του. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες των Υπηρεσιών Ασφαλείας και Τάξης της Νοτιοανατολικής θα συνεχιστούν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                     ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΠΑΡΑΣ






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια