Η απάντηση της ΛΑΕ στο υπουργείο Εσωτερικών: Ξεχειλίζει η υποκρισία της κυβέρνησης σχετικά με τη νοθεία των εκλογών στο Λονδίνο


H κυβερνητική υποκρισία και ο αμοραλισμός ξεχειλίζουν στην απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με τις τεκμηριωμένες καταγγελίες της ΛΑ.Ε για νοθεία στην κάλπη των ευρωεκλογών του Λονδίνου», αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα απαντώντας στην ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

 

 

Και προσθέτει: «Το Υπουργείο Εσωτερικών αποσιωπά χωρίς αιδώ με «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» τα στοιχεία που του παρουσίασε η ΛΑ.Ε και αποδεικνύουν αδιάσειστα ότι τα ψηφοδέλτια της τελευταίας εστάλησαν στο Λονδίνο.

 

Η πρόταση του ΥΠ.ΕΣ. για την άρση του αδιεξόδου να γράφει ο ψηφοφόρος σε λευκά ψηφοδέλτια τον τίτλο του ψηφοδελτίου της ΛΑ.Ε και τα ονόματα των υποψηφίων είναι τουλάχιστον μια πρόταση γελοία και ατελέσφορη που καταργεί και τη μυστικότητα της ψήφου, ενώ είναι ιδανική για να βγαίνουν άκυρα τα ψηφοδέλτια της ΛΑ.Ε.

 

Είναι τραγικό ότι η κυβέρνηση, αντί να εισακούσει τις προτάσεις της ΛΑ.Ε, συνεχίζει χωρίς ντροπή και με μακιαβελικό πνεύμα μια ψηφοφορία που ευτελίζει και καταρρακώνει κάθε ίχνος ακεραιότητας της εκλογικής διαδικασίας».

 

 

Στην ανακοίνωση της ΛΑΕ σημειώνεται ακόμα: «Δυστυχώς, πολλές βρομιές και σκοπιμότητες συμβαίνουν τελευταία. Από τις πολιτικές διώξεις και τη φίμωση της φωνής κομμάτων μέχρι τη νόθευση εκλογικών διαδικασιών και όλα αυτά σε βάρος της ΛΑ.Ε! Σύμπτωση; Ή μια εκνευρισμένη κυβέρνηση που έχει απωλέσει τον έλεγχο και επιδίδεται σε άνευ προηγουμένου μακαρθισμό σε βάρος της ΛΑ.Ε;»