Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Γιατί δεν ενισχύεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας;'' - Κείμενο αναγνώστη


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

Στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Κέρκυρας επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα μία πικρή και διχασμένη αναστάτωση, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ την  γνωρίζει? Ενημερώνεται τι συμβαίνει στην Κέρκυρα? Ή το μόνο που  ενδιαφέρεται να ενημερωθεί είναι η απόδοση των υπηρεσιών? 

 Μήπως ήρθε η ώρα το αρχηγείο να κάνει μία ανακατανομή δυνάμεων στους αξιωματικούς? Δεν  μπορεί ολόκληρη ασφάλεια Κέρκυρας να δουλεύει με ένα αστυνόμο και η γενική  να έχει δέκα, καλοκαίρι έρχεται, τουρισμός στη Κέρκυρα, το γνωρίζεται πολύ καλά. Ένας διευθυντής στην Ασφάλεια δεν αρκεί, θέλει αξιωματικούς να τον  πλαισιώνουν. Γιατί στη περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Ιονίων Νήσων  υπηρετεί πλειάδα αξιωματικών και χαμηλόβαθμων? Γιατί δεν ενισχύεται από τη συγκεκριμένη υπηρεσία η Ασφάλεια και αφήνουν ορφανά τα περιφερειακά τμήματα  για να ενισχυθεί η ασφάλεια Κέρκυρας?

 Απόσο γνωρίζουμε και ζήσαμε τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ πέρασε από την Κέρκυρα και γνωρίζει καταστάσεις? Τι φοβάται  μήπως αποδυναμωθούν τα γραφεία, καθημερινά όλο πολλαπλασιάζονται οι  αξιωματικοί της γενικής? Γιατί δεν αφήνουν από την περιφερειακή διεύθυνση  να υπηρετήσει γυναίκα αξιωματικός στην Ασφάλεια Κέρκυρας που το επιθυμεί? 

Τι ιστορικό υπάρχει και φοβούνται να υπηρετούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία  γυναίκες? μήπως δεν υπάρχει ισονομία? Να επισημάνουμε ότι προ κρίσεων έγινε  ανακατανομή δυνάμεων στην Ασφάλεια Κέρκυρας και απομακρύνθηκε πετυχημένος  αξιωματικός από συγκεκριμένο γραφείο και μετακινήθηκε σε αφανό σημείο.

Ο  συγκεκριμένος ήταν που δημιούργησε και τις πιο σημαντικές δικογραφίες για  το χυτα Λευκίμμης και το αντίτιμο ήταν να τον απομακρύνουν από το  συγκεκριμένο γραφείο και να ψάχνουν ακόμα αντικαταστάτη του. Μήπως  απομακρύνθηκε προ κρίσεων επειδή πολιτικά μέσα έταξαν σε αξιωματικό ότι θα  παραμείνει στην Κέρκυρα και δεν θα απομακρυνθεί εκτός νομού και του το  ζήτησαν ως αντάλλαγμα?

Γιατί όταν απομακρύνθηκε καταστράφηκε όλο το αρχείο  για το Χυτα Λευκίμμης? Κακόμοιρε αξιωματικέ θα έρθουν και καλύτερες μέρες,  μην τρέχεις, λόγω εκλογών, πίσω από υποψήφια και τη μεταφέρεις με  υπηρεσιακό αμάξι σε συναντήσεις σε καφενεία για να μαζεύεται ψήφους. Σε ένα  μήνα όλοι θα βρίσκονται στις θέσεις τους.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια