Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δραπέτης μετέφερε μετανάστη με κλεμμένο αμάξι στην Άρτα

Σαν σε πίστα της Φόρμουλα 1 έτρεχε στην Ιόνια Οδό ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών της Ασφάλειας Άρτας! Όπως αποδείχθηκε όταν το όχημα
βγήκε από τον δρόμο και ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί, ο 40χρονος αλλοδαπός ήταν δραπέτης φυλακών, το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και μετέφερε ένα μη νόμιμο αλλοδαπό!

Οι αστυνομικές δυνάμεις καταδίωκαν τον ύποπτο και αφού βγήκε από την Ιόνια Οδό στο ύψος του Κομποτίου Άρτας και κατάφεραν να συλλάβουν τον ίδιο και τον 49χρονο αλλοδαπό επιβάτη του που μετέφερε στην Πάτρα, όταν τράκαραν στο ύψος της Αμφιλοχίας. Τότε διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος είχε παραβιάσει στις 15 Απριλίου την τακτική άδεια που του είχε δοθεί από το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης εννέα ετών για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, εξακριβώθηκε ότι για το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή στις 31 Μαΐου του 2018 στο τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας, ενώ οι δυο αλλοδαποί που επέβαιναν σε αυτό εμπλέκονται σε τρεις διαρρήξεις σε καταστήματα στην περιοχή του Καρτερίου Θεσπρωτίας! Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας με κατηγορίες για απόδραση κρατουμένου, μεταφορά μη νόμιμου αλλοδαπού, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Μάνος Τσαγκαράκης


πηγή: protothema.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια