Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χυδαία ανάρτηση στελέχους της ΝΔ για την Κούνεβα - Τον καρατόμησε ο Μητσοτάκης

Έντονες αντιδράσεις στο Διαδίκτυο έχει προκαλέσει ανάρτηση στο Facebook του Κώστα Στεφανίδη, που δηλώνει «Συντονιστής Ετεροδημοτών Νέας Δημοκρατίας», για την υποψήφια
ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνα Κούνεβα, που δεν εξελέγει στις πρόσφατες Ευρωεκλογές.
Ο κ. Στεφανίδης με ρατσιστική διάθεση καλεί την Κωνσταντίνα Κούνεβα να του καθαρίσει το σπίτι το Σάββατο, τώρα που δεν εξελέγη στην Ευρωβουλή

«Τώρα που η Κούνεβα δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά. Ψαχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμη», έγραψε στο Facebook o Κώστας Στεφανίδης.
Να υπενθυμίσουμε πως η κυρία Κούνεβα επέζησε μετά από την επίθεση με οξύ που δέχτηκε όταν τόλμησε να διεκδικήσει τα δικαιώματα των εργαζομένων στην καθαριότητα ιδιωτικής εταιρείας που εργαζόταν.
Να σημειώσουμε πως ο κ. Στεφανίδης, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, κατέβασε την εν λόγω ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Με μήνυμά του στο Twitter, ο Λευτέρης Αυγενάκης γνωστοποίησε πως ο κ. Στεφανίδης διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην Παράταξή μας.
171 people are talking about this

https://www.reader.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια