Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαιρετισμός της Κατερίνας Παπακώστα στην πρώτη συνάντηση των εκλεγμένων μελών των Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων Κρήτης

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, απηύθυνε χαιρετισμό μέσω τηλεδιάσκεψης στην πρώτη συνάντηση των εκλεγμένων μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων των Νομών Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.
 

Ακολουθεί ο χαιρετισμός της Υφυπουργού:

 

Χαίρομαι που σας βλέπω όλους συγκεντρωμένους, είναι μία πολύ ωραία ευκαιρία κι εσείς να δείτε ο ένας τον άλλον. Χαιρετίζω πραγματικά την πρωτοβουλία που πήρατε να κάνετε τη συνεδρίασή σας έτσι, ώστε να μαζευτούν ουσιαστικά όλα τα εκλεγμένα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων όλων των Νομών, όπως βλέπω εδώ, για να αναδείξετε θέματα και προβλήματα που σας απασχολούν στην καθημερινότητά σας, αλλά και να μας θέσετε προτάσεις τις οποίες έχετε έτοιμες για την επίλυσή τους.

 

Θέλω να σας συγχαρώ γι’ αυτή την πρωτοβουλία, θα προτιμούσα και θα επιθυμούσα να είμαι κοντά σας παρούσα, όπως βλέπετε είμαι συνδεδεμένη στο Υπουργείο διότι υπάρχουν υπηρεσιακές ανάγκες και δεν μπορώ, παρά τη θέλησή μου, να είμαι κοντά σας. Είμαι όμως κοντά σας στην επίλυση των προβλημάτων, το σύνολο της Πολιτικής και της Φυσικής Ηγεσίας, έτσι ώστε να σας δώσουμε απαντήσεις σε ό,τι σας απασχολεί.

 

Λάβατε νομίζω και τη σχετική ενημέρωση για τα θέματα υγειονομικής περίθαλψης που είχα την ευκαιρία να σας γνωστοποιήσω εχθές, τουλάχιστον για όσους το παρακολούθησαν. Έχουμε υπογράψει μία προγραμματική συμφωνία με το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών για τα θέματα περίθαλψης των Ελλήνων Αστυνομικών και των οικογενειών τους. Πρόθεσή μας και πρόθεσή μου, την υπέγραψα εγώ αυτή την προγραμματική συμφωνία, είναι να το προεκτείνουμε και στην Θεσσαλονίκη αλλά και αλλού. Κάναμε μία πρώτη αρχή δείχνοντας ότι σας νοιαζόμαστε και μας ενδιαφέρει η καθημερινότητά σας και η ποιότητα ζωής και η δική σας και των οικογενειών σας.

 

Καλή δουλειά, καλή συνέχεια, επιτυχία και ευόδωση του Συνεδρίου σας σήμερα, και είμαι στη διάθεσή σας και το ξέρετε άλλωστε κύριε Πρόεδρε, για ό,τι χρειαστείτε με τα μέλη σας και με τους συνέδρους σας για να υποστηρίξουμε τα αιτήματα εκείνα που χρειάζονται λύσεις.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια