Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αρνήθηκαν απόσπαση σε αστυνομικό για συνυπηρέτηση και η γυναίκα του απέβαλε - καταγγελία

Διαβάστε το κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Στα τέλη του προηγούμενου έτους η σύζυγος μου προσελήφθη ως επιμελητής Α σε νοσοκομείο της Β. Ελλάδας ( σε όμορο νόμο από τον
τόπο κατοικίας των γονιών της) οπότε αμέσως έκανα αναφορά ζητώντας να αποσπαστω για λόγους συνυπηρετησης καθώς δική της απόσπαση δεν θα ήταν δυνατή μιας και ήταν η μοναδική γιατρός του ΕΣΥ , ο προηγούμενος γιατρός είχε βγει στη σύνταξη. Πράγμα που είχα αναφέρει στην αναφορά.
Η απάντηση του αρχηγείου αρνητική λόγω υπηρεσιακών αναγκών εξαιτίας της φύσης της υπηρεσίας μου. Από την αίτηση μου μέχρι την αρνητική απάντηση αστυνομικός αποσπάται σε πολιτικό πρόσωπο, δέκα μέρες μετά την αρνητική απάντηση άλλος αστυνομικός αποσπάται σε πρεσβεία στο εξωτερικό. 
Στο μεταξύ μαθαίνουμε ότι η σύζυγος είναι έγκυος σε επαπειλούμενη κύηση λόγω ιστορικού και ηλικίας και προκειμένου να συντομευσω την γραφειοκρατία, ώστε να μπορέσω να είμαι κοντά της και να μπορώ να βοηθάω, ζητάω ακρόαση από τον κ. αρχηγό. Κατά την ακρόαση μου ανέφερε απ' έξω απ' έξω ότι κακώς έκανε τα χαρτιά της για την θέση και όταν του ανέφερα ότι ο κύριος λόγος πλέον είναι άλλος η απάντηση σου είναι ε εντάξει κάνε αίτηση και θα εγκριθεί.
Δυστυχώς από την δεύτερη αίτηση έως σήμερα απάντηση δεν υπάρχει, μάλλον έχει μπει στο συρτάρι με τις άλλες. Πριν δέκα μέρες άλλος αστυνομικός από την υπηρεσία μου αποσπάστηκε σε πολιτικό πρόσωπο.
Μάλλον οι υπηρεσιακές ανάγκες ήταν αποκλειστικά για εμένα.
Ο λόγος βέβαια που γράφω το συγκεκριμένο μήνυμα δεν είναι οι τέσσερις μήνες που βρίσκομαι μακριά από την σύζυγος αλλά το ότι χθες απέβαλε και δεν ήμουν εκεί να την μεταφέρω στο νοσοκομείο ούτε να είμαι εκεί από την αρχή στο θλιβερό συμβάν.
Ευτυχώς βέβαια ο διοικητής του τμήματος μου είναι Άνθρωπος και δεν έδειξε αδιαφορία
Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τους αρμόδιους για την απανθρωπιά τους και την αδιαφορία τους.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια