Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι ερευνά η Ασφάλεια για τα περιστατικά στο Ασήμι;

Στοιχεία για την ταυτοποίηση του δράστη που άνοιξε πυρ κατά οχήματος στο Ασήμι ενώ δίπλα ακριβώς ήταν σταθμευμένο περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου συγκεντρώνει η
Ασφάλεια Ηρακλείου που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης. Ο δράστης πυροβόλησε εν κινήσει με αποτέλεσμα να βληθεί το όχημα ιδιώτη. Ευτυχώς στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε κανένας επιβάτης ενώ το πλήρωμα του περιπολικού είχε αποβιβαστεί λίγα λεπτά πριν.
Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά από το γήπεδο του Ασημίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΛΑΣ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξιχνίαση της υπόθεσης προκειμένου να σταλεί μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Το γεγονός ότι δεν υπήρξε τραυματισμός δεν αποδυναμώνει την σοβαρότητα του περιστατικού αν ληφθεί υπόψη ότι αυτός που πυροβόλησε ενδεχομένως ήθελε να στείλει ένα δικό του «μήνυμα» του τύπου «δεν σας υπολογίζω».
Εν τω μεταξύ ελεύθερος αφέθηκε χθες με εισαγγελική εντολή ο πατέρας του νεαρού που δεν σταμάτησε σε μπλόκο της ΟΠΚΕ, κοντά στις Λούρες. Ο πατέρας συνελήφθη για αντίσταση. Αστυνομικοί της ειδικής υπηρεσίας καταδίωξαν τον νεαρό, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές, και έφθασαν μέχρι το σπίτι του σε χωριό της περιοχής. Εκεί υπήρξε ένταση μεταξύ αστυνομικών και συγγενών του νεαρού που οδήγησε στην σύλληψη του πατέρα.
Η συνήγορος του τελευταίου κ. Θεονύμφη Μπέρκη σε δηλώσεις της στο Cretalive υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίσταση από πλευράς του εντολέα της. «Οι αστυνομικοί έκαναν υπέρβαση εξουσίας. Έφθασαν μέχρι την αυλή του σπιτιού τους, άναψαν φάρους, σειρήνες, κατέβηκαν οπλισμένοι και έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση χωρίς λόγο» αναφέρει.


https://www.cretalive.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια