Κίνημα Αλλαγής: Οι απειλές κατά δικαστών αποτέλεσμα της ανοχής απέναντι στο Ρουβίκωνα

Για συστηματική ανοχή και προστασία του Ρουβίκωνα κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του με αφορμή ανάρτηση ηγετικού στελέχους της αναρχικής συλλογικότητας, στην
οποία εξαπολύονται απειλές κατά δικαστικών με αφορμή την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα. 
«Οι απειλές κατά της ζωής δικαστικών λειτουργών από ηγετικά στελέχη του Ρουβίκωνα για την άδεια του τρομοκράτη Δ. Κουφοντίνα και η προαναγγελία κύκλου αίματος αν οι δικαστικοί δεν «συμμορφωθούν» με αυτές είναι η φυσική συνέχεια της προστασίας που συστηματικά τους παρέχει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-προθύμων» αναφέρει ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, υπεύθυνος Τομέα Δικαιοσύνης του Κινήματος και συνεχίζει:
«Ενημερώνουμε τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη ότι ο Ρουβίκωνας και τα μέλη του είναι γνωστής διεύθυνσης και διατηρούν με την ανοχή τους κατάληψη στα Εξάρχεια. Τους καλούμε να προστατεύσουν τη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της και να ασκήσουν τα καθήκοντα τους απέναντι στα εγκληματικά παρακρατικά στοιχεία».
Όπως επισημαίνει σε διαφορετική περίπτωση, πέραν της πολιτικής ευθύνης θα έχουν ποινικές ευθύνες για τις πράξεις και παραλείψεις τους.