Οι Ψιθυριστές...

Μετά την προχθεσινή εξαγγελία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές, άρχισαν τα όργανα τόσο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και στα πέριξ
αυτού.
Διάφορες φωνές και... ψίθυροι, άρχισαν να ακούγονται πλέον έντονα σε ένστολα πηγαδάκια, για τους νυν αρχηγούς και το ''χακί'' μέλλον τους.
Σενάρια επί σεναρίων και fake news, ακούγονται ακόμη και στους διαδρόμους του Πενταγώνου, που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, παρά εκφράζουν μόνο ευσεβείς πόθους ορισμένων ψιθυριστών, που ξεκίνησαν τις κρίσεις της...επόμενης κυβέρνησης με αποστρατείες και...αποκεφαλισμούς, που μόνο κακό στη Νέα Δημοκρατία κάνουν!
Αστεία πράγματα, που κανείς δε τα λαμβάνει σοβαρά υπόψιν τους, ειδικά στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Θυμίζουν το μύθο του Αισώπου με την Αλεπού, που κυνηγάει το Κριάρι, περιμένοντας να του πέσουν τα ''μέζεα'' για να τα φάει...
Οι μέρες είναι πονηρές και απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ο Στρατός από τη φύση του είναι ιεραρχικός και οποιοδήποτε ''χτύπημα'' στην ιεραρχία, αντανακλά σε όλο το στράτευμα, ειδικά σε μια περίοδο αυξημένης προσοχής.
Ας μη βιάζονται οι ψιθυριστές. Θα τους συστήναμε να αφήσουν τα σενάρια και το πληκτρολόγιο από τα χέρια και να ασχοληθούν με άλλα πράγματα προς εκτόνωση...Ας αρχίζουν για παράδειγμα να μοιράζουν ψηφοδέλτια, έτσι ώστε να πιάσουν  και καλό ''στασίδι'' για αύριο.

Θα το ξαναπούμε ότι στη Νέα Δημοκρατία, όπως και στα υπόλοιπα κόμματα, υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που γελάνε με τους ψιθύρους... Πραγματικά γελάνε.
Το λέμε επώνυμα και το υπογράφουμε!