Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χειροπέδες από τη ΔΙΑΣ σε σεσημασμένο «ποντικό» - Εξετάζεται η εμπλοκή του σε ληστεία της ΕΥΔΑΠ


Χειροπέδες σε έναν υπήκοο Αλβανίας που «ειδικευόταν» σε ληστείες σπιτιών και διαρρήξεις οχημάτων πέρασαν τη Δευτέρα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του
zougla.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα να σπεύσουν στην περιοχή της Νίκαιας, καθώς εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε εξέλιξη προσπάθεια διάρρηξης ενός αυτοκινήτου.

Έτσι και έγινε. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφθασαν στο σημείο, όπου και διαπίστωσαν ότι πράγματι ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο είχε παραβιαστεί.
Ξεκίνησαν αναζητήσεις και ύστερα από μερικά λεπτά οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο στενά μακριά από το αυτοκίνητο έναν άνδρα ο οποίος κινούνταν ύποπτα και έφερε ένα σακίδιο πλάτης. Όταν ο ύποπτος υπεβλήθη σε σωματικό έλεγχο, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να καταλάβουν πως είχαν μπροστά τους τον «σωστό άνθρωπο», και αυτό γιατί στον σάκο του βρέθηκε ένα όπλο μάρκας Tokarev, το οποίο μάλιστα είχε γεμάτη γεμιστήρα και σφαίρα στη θαλάμη. Οι ένστολοι μετέφεραν το άτομο στο σημείο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο, όπου και αναγνωρίστηκε από έναν μάρτυρα ως ο δράστης της διάρρηξης.
Όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, ο εν λόγω άνδρας είχε αποφυλακιστεί προ έξι μηνών και είναι σεσημασμένος για ληστείες και κλοπές. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας Ρέντη, με τους αστυνομικούς να ερευνούν αν ο συλληφθείς συμμετείχε και σε άλλες περιπτώσεις ληστειών και κλοπών που συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή.
Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται σοβαρά είναι αν ο εν λόγω δράστης συνδέεται με τη ληστεία που έγινε προ ημερών (13 Μαΐου) σε υποκατάστημα της ΕΥΔΑΠ στη Νίκαια.  Το περιστατικό είχε σημειωθεί περίπου στις 12.00 το μεσημέρι, όταν δύο ένοπλοι μπήκαν στο υποκατάστημα επί της οδού Καισαρείας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και έγιναν καπνός. 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια