Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δολοφονήθηκε και δεύτερος κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων

Ακόμα ένας νεκρός στις φυλακές Τρικάλων.Η νέα αιματηρή επίθεση στις φυλακές Τρικάλων σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην πτέρυγα με τους Αλβανούς κρατούμενους

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δέχτηκε μαχαιριές στο στήθος και στο πόδι από δύο συγκρατούμενούς του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων βαριά τραυματισμένος όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το θύμα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή..
Είναι ο δεύτερος νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων το τελευταίο 20ημερο. Στις 12 Απριλίου είχε χάσει τη ζωή του από χτυπήματα στην ίδια φυλακή, ένας 60χρονος κρατούμενος.
Πρόκειται για ακόμη ένα τραγικό συμβάν σε φυλακές της χώρας, που έρχεται απλώς να επιβεβαιώσει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα σωφρονιστικά ιδρύματα.
Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αλλεπάλληλα αιματηρά επεισόδια, με αποκορύφωμα το μαχαίρωμα μέχρι θανάτου Αλβανού κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού, το οποίο, μάλιστα, καταγράφηκε και σε βίντεο.
Την Πέμπτη 11-04-2019, στον Κορυδαλλό υπήρξε επεισόδιο με έναν 33χρονο Έλληνα και έναν 27χρονο Αλβανό να πέφτουν θύματα άγριου βασανισμού από ομάδα κρατουμένων που τους χτύπησαν με μαστίγια από καλώδια.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια