Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Είχαν συμμετοχή στα μέτρα της ΕΛΑΣ Φλαμπουράρης, Σκουρλέτης και λοιποί; Γιατί δεν φορούσαν στολή;


Μόνο γέλωτες και μειδιάματα προκαλεί η ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ για την πρωτοφανή εικόνα κατάπτωσης και αλγεινών εντυπώσεων που προκαλούν οι διαδοχικές
φωτογραφίσεις και τα στιγμιότυπα στα οποία έχει απαθανατιστεί ο κ. αρχηγός να παρίσταται ως κοινός κλακαδόρος σε ομιλίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πήγε λέει να ελέγξει τα μέτρα. Και τότε γιατί δεν φορούσε στολή; Ή καλύτερα γιατί δεν φορούσαν στολή οι ... Φλαμπουράρης, Σκουρλέτης και λοιποί κατά φαντασίαν αριστεροί τους οποίους πήγε να εποπτεύσει; Εκτός κι αν ανήκουν στην κρατική ασφάλεια.

Να θυμίσουμε στον κ. αρχηγό πού εμείς τον έχουμε "καταγράψει" να βρίσκεται μεταξύ των ακροατών του κ. πρωθυπουργού; Στο Γαλάτσι στην παρουσίαση της προοδευτικής συμμαχίας.
Στο σεφ στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή
Στην Πάτρα
Στην Κοζάνη
Στην Ξάνθη 

Και ποιος ξέρει πού ακόμη εκτός φυσικά του Αγρινίου που πρόσφατα βγήκε στην επικαιρότητα. Το μόνο βέβαιο είναι πως ήταν κι αυτός εκεί. Ο πιο καλός και ο πιο πιστός ακροατής του κ. Τσίπρα, όπως επίσης έχουμε γράψει στο bloko.gr.

Φαίνεται επίσης ότι μόνο οι συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ανάγκη επιτήρησης μέτρων. Γιατί άραγε δεν πήγαν να εποπτεύουν και τα αστυνομικά μέτρα στα Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, τα οποία είχαν δεκάδες χιλιάδες λαού;;

Σε ότι αφορά στην αθλιότητα της ανακοίνωσης του αρχηγείου, γεαβε και Δομζαριδης μπήκαν μισή ώρα τουλάχιστον πριν από την έναρξη της ομιλίας Μητσοτάκη μέτρησαν κόσμο ακρούλα ακρούλα και περίμεναν έξω από το λιμανι όταν μιλούσε.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια