Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαϊκή Συσπείρωση: Συνάντηση με το σωματείο αστυνομικών της Πρέβεζας


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Σταύρος Αμάραντος,  υποψήφιοι στο Δήμο Πρέβεζας και την Περιφέρεια Ηπείρου, επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας
και συνομίλησαν με το σωματείο των αστυνομικών της Πρέβεζας. Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» διένειμαν ανακοινώσεις στους αστυνομικούς και σημείωσαν ότι το κριτήριο πρέπει να είναι ενιαίο σε όλες τις κάλπες, αφού η αντιλαϊκή πολιτική, που τη βιώνουν και οι αστυνομικοί, σχεδιάζεται από τις κυβερνήσεις και την ΕΕ και εξειδικεύεται σε δήμους και Περιφέρειες από τις πρόθυμες τοπικές και περιφερειακές αρχές. Επίσης, τονίστηκε ότι το ΚΚΕ στηρίζει τους αγώνες για τα μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα των αστυνομικών και όλων των ένστολων και τέλος, αναδείχθηκε ότι οι αστυνομικοί προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από λαϊκές οικογένειες, ότι τα συμφέροντά τους ταυτίζονται με τα συμφέροντα των οικογενειών τους, του ελληνικού λαού για αυτό και θα πρέπει να βρίσκονται δίπλα του στους λαϊκούς αγώνες και όχι απέναντί του.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσε στα χωριά του Δήμου Πρέβεζας Βράχο, Λυγιά, Χειμαδιό και Ριζά με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σταύρο Αμάραντο.  Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συνομίλησε με τους κατοίκους στα καφενεία των χωριών και μοίρασε τη διακήρυξη για τις τοπικές εκλογές στο Δήμο και την Περιφέρεια αλλά και τις ευρωεκλογές.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια