Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ στην ΕΛΑΣ- Αστυνομικός της ασφάλειας εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών και μαστροπείας


Σοκ προκαλεί στην αστυνομία η αποκάλυψη πως αστυνομικός της ασφάλειας Θεσσαλονίκης εμπλέκεται σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ινδικής κάνναβης και
κοκαΐνης, ενώ ταυτόχρονα εξετάζεται η συμμετοχή του σε κύκλωμα μαστροπών.

Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν για τον αστυνομικό πως υπηρετεί σε κεντρικό τμήμα ασφάλειας, ήδη οδηγείται για δεύτερη φορά στην εισαγγελία της Χαλκιδικής ώστε να απολογηθεί, καθώς διαπιστώθηκε μετά από παρακολούθηση η επίσκεψη του σε "θωρακισμένο" με ηλεκτρονικά συστήματα περιμετρικής παρακολούθησης κατοικία σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου προμηθεύτηκε περίπου 50 γραμμάρια χασίς. Ο αστυνομικός κυκλοφορούσε με νοικιασμένο ΙΧ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι με συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκαν σε κρύπτες περίπου 12 γραμμάρια κοκαΐνη κάποια από τα οποία συσκευασμένα, άλλα 40 γραμμάρια χασίς, 4 κινητά, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, συσκευές εισπνοής ναρκωτικών καθώς και χρηματικό ποσό που ξεπερνά τα 2,500 ευρώ.

Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο σπίτι από το οποίο έγινε η προμήθεια των ναρκωτικών και διαμένει ζευγάρι, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με κάμερες που λαμβάνουν εικόνες σε μεγάλη ακτίνα του απομονωμένου δρόμου στο οποίο βρίσκεται και ... σύστημα συναγερμού- προειδοποίησης με ηχητικό σήμα, κάθε φορά που περνούσε κάποιος μπροστά ή σε απόσταση από την κατοικία.

Έτσι, όταν έφτασαν στο κατώφλι οι αστυνομικοί για έρευνα, καθυστέρησαν ν' ανοίξουν και στο διάστημα από τον εντοπισμό μέχρι την είσοδο των αδιάφθορων, εκτιμάται ότι πέταξαν σημαντικές ποσότητες στις δύο τουαλέτες με αποτέλεσμα να βρεθούν μόνο σύνεργα χρήσης και σακούλες με υπολείμματα ναρκωτικών.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις για συμμετοχή και του αστυνομικού σε κύκλωμα προώθησης στην πορνεία κοριτσιών που έφερναν από χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης και για το συγκεκριμένο λόγο η άσκηση των σε βάρος τους διώξεων και την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.




του Γιώργου Καραϊβάζ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια