Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ζήλεψαν τη δόξα Αρκουδέα Άρης και Χρήστος ή μήπως τον ξεπέρασαν; Τουλάχιστον να εξασφάλιζαν εκλογικό και νυχτερινά...


Η συζήτηση χθες με αξιωματικό της αστυνομίας και με αφορμή την επική φωτογραφία του αρχηγού της ΕΛΑΣ και του επιθεωρητή νότιας Ελλάδας στην
προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος.

Μας γυρίζουν πίσω στην εποχή Αρκουδέα, αποφαίνεται ο συνομιλητής μας. Μα όχι, αντιγυρίζουμε. Μπορεί να έκανε άλλα και να ωφελήθηκε στον υπερθετικό βαθμό σε ότι αφορά στην ανέλιξη του στην ιεραρχία, όμως ποτέ μα ποτέ δεν πήγε σε προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ. Αν μη τί άλλο, τηρούσε τα προσχήματα ο αείμνηστος, συν το γεγονός, ότι με τον ένα ή άλλο τρόπο, οι αστυνομικοί τον θυμούνται με συμπάθεια.

Δεν υπάρχει αντίκρισμα στον ξεπεσμό. Και σε ότι μας αφορά, μας περισσεύει το τί κάνει ο κάθε Άρης και ο κάθε Χρήστος. Μας απασχολεί όμως το τί κάνουν ως θεσμοί ο αρχηγός της αστυνομίας και ο επιθεωρητής νότιας Ελλάδας. Δεν εκπροσωπούν τον εαυτό τους, αλλά τον θεσμό που αποτελεί αρχέγονο βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας, ως ύπατος αρμοστής μέσα στο κράτος της Δικαιοσύνης.

Και καλά, για τον Άρη, δεν μας είχε αφήσει κανένα περιθώριο ερμηνείας και παρερμηνείας. Και σε ότι αφορά στη Λάρισα που όντως δεν πήγε, δεν πήγε από σύνεση και αυτοσυγκράτηση, αλλά ελέω Ρουβίκωνα κι ... εξωραϊστικής επίθεσης στη Βουλή. 

Αλλά ο Χρήστος; Από έναν σοβαρό, συνετό και μετρημένο αττικάρχη που γνωρίσαμε, μετακυλίστηκε σε ένα ξυλόφωνο και κλακαδόρο. Η απόσταση είναι δυστυχώς μεγάλη. Κρίμα και απογοήτευση.

ΥΓ: Τουλάχιστον να εξασφάλιζαν εκλογικό και νυχτερινά; Μάλλον ο Άρης τα κρατάει εν συνόλω για τις εθνικές εκλογές. Πλέον δεν μας άφησε καμία χαραμάδα αμφιβολίας πως θα είναι υποψήφιος. Μένει να δούμε εάν πέτυχε μια θέση στο επικρατείας, ή εάν θα δοκιμαστεί στην Αχαΐα. Θα έχει πλάκα όταν θα μετρήσουμε τους ψήφους που θα λάβει.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια