Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρίθηκε ένοχος ο πατέρας αλλά αποχωρεί ελεύθερος για το θάνατο του βρέφους


Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε ο 54χρονος ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους στη Σητεία. Ο 54χρονος κρίθηκε ατιμώρητος κατά πλειοψηφία από το Μικτό
Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου όπου ολοκληρώθηκε την Τρίτη η δίκη ενώ μειοψήφησαν 3 δικαστές ανάμεσά τους και η πρόεδρος της. Να σημειωθεί πως στη δίκη δεν παρέστη πολιτική αγωγή. 
Ο 54χρονος μετά την απόφαση επιστρέφει σπίτι του.
Πατέρας: Ήταν η «κακιά στιγμή»
Σε όλη τη διάρκεια της δίκης ο 54χρονος πατέρας ήταν βουρκωμένος και μάλιστα ακούγοντας μάρτυρες να μιλούν για την σχέση του με το παιδί του ξέσπαγε σε κλάματα.
Στην διάρκεια της απολογίας του περιέγραψε τα όσα συνέβησαν τη μοιραία εκείνη ημέρα και υποστήριξε και πάλι ότι επρόκειτο για την «κακιά στιγμή» και ότι πέταξε το κινητό πάνω στον εκνευρισμό του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί το βρέφος.
To περιστατικό σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στη Σητεία όταν το βρέφος 5,5 μηνών, «έσβησε» μετά την μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, έχοντας υποστεί τραύματα.
Δάκρυα και συγκίνηση 
Με δάκρυα στα μάτια υποδέχτηκαν την απόφαση του δικαστηρίου το ζευγάρι και οι λιγοστοί φίλοι που βρίσκονταν στην αίθουσα. Μάλιστα ο κατηγορούμενος αλλά και η σύζυγός του αγκαλιάστηκαν σφιχτά κλαίγοντας αλλά νιώθοντας ανακουφισμένοι.


https://www.neakriti.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια