Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εμπαιγμός για τη δίκαιη μεταχείριση των Ανθυπαστυνόμων - κείμενο αστυνομικού

Διαβάστε άρθρο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Ανόητες ψευτοδιαβουλεύσεις που EMΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ υψώνουν σθεναρό τοίχο στη ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΤΩΝ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ.
Η παρακμή κάθε έννοιας δικαίου ενός παραπαίοντος οργανισμού με τη συνευθύνη των συνδικαλιστικών οργάνων (ΠΟΑΣΥ – ΠΟΑΞΙΑ).
«Έντεκα χρόνια στο βαθμό ή με τη συμπλήρωση 26 ετών» η λύση (και δεν είναι νέο βαθμολόγιο όπως νενέκοι επικαλούνται) που δεν βλέπει ο Αρχηγός, αλλά ούτε και ο «μύωπας» πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ. Για τον δε πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ και τους συμβούλους του, δεν έχω καμία απαίτηση διότι δεν περίμενα να διεκδικήσουν δίκαια συλλογικά αιτήματα παρά μόνο ατομικά. Εξάλλου έχουν δικαιωθεί δικαστικά και έχουν συνηθίσει να διαιρούν για να βασιλεύουν εις βάρος της βάσης του σώματος, για αυτό παριστάνουν τον κουφό, τον τυφλό και μουγκό συγγενή.
Γνωρίζετε κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ ότι υπάρχουν Ανθυπαστυνόμοι με παραμονή στο βαθμό 12,5 έτη έως να συμπληρωθούν τα 22 έτη Υπηρεσίας τους και ενώ προάγονται υφισταμένοι τους, κατά την αρχαιότητα, με κάθε λογής (σαφώς μικρότερη) παραμονή. Θέλετε τέτοια παρανοϊκή διάταξη να εφαρμοσθεί στους βαθμούς των λοιπών Αξιωματικών ;;; Απαντήστε με το χέρι στην καρδιά, χωρίς αερολογίες και ενημερώστε τα μέλη σας ότι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου …!!!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια