Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στην Ένωση Πειραιά ο Γιώργος Πατούλης

Το γραφείο της Ένωσής μας επισκέφθηκε, την Τρίτη 07-05-2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κος Γ. Πατούλης στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε Δήμους της Αττικής προκειμένου να ενημερωθεί από τοπικούς φορείς και πολίτες για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Στο πλαίσιο της συνάντησής μας τον ενημερώσαμε για προβλήματα μείζονος σημασίας που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας στις αστυνομικές υπηρεσίες του Πειραιά και χρήζουν άμεσης επίλυσης.
Μεταξύ άλλων, επισημάναμε, τα τεράστια προβλήματα Τάξης, Ασφαλείας και Τροχαίας που προξενούνται, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού στις Αστυνομικές υπηρεσίες, των απαράδεκτων συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας που επικρατούν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες, των ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και των ελλείψεων-ακαταλληλότητας-επικινδυνότητας υπηρεσιακών οχημάτων κλπ.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης, συμμεριζόμενος την έκταση των λειτουργικών προβλημάτων και δίνοντας έμφαση στις προαναφερόμενες ελλείψεις τόνισε ότι: «Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των πολιτών.
Το αστυνομικό προσωπικό προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίας εξαιτίας της φιλοτιμίας του και του σεβασμού στο καθήκον. Θα βάλουμε τέλος στην εικόνα παρακμής που συναντούμε σε κάθε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής, δίνοντας προτεραιότητα στα θέματα ασφάλειας και θα ενισχύσουμε με ίδιους πόρους τα Αστυνομικά Τμήματα με οχήματα και υλικοτεχνική υποδομή.»
Η αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, θεωρώντας δεδομένη την βοήθειά του από όποια θέση του εμπιστευτεί ο Αττικός λαός.

Για το Δ.Σ








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια