Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Την Τετάρτη η ονοματοδοσία της οδού Στάθη Λαζαρίδη


Tην ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει η ονοματοδοσία της οδού Στάθη Λαζαρίδη, δίπλα από το αστυνομικό μέγαρο Χανίων, σε εφαρμογή της απόφασης του Δ.Σ. Χανίων
στα τέλη Απριλίου.
Νωρίτερα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης είχε δώσει το «πράσινο φως» για την μετονομασία μέρους της οδού Αντωνιάδου, σύμφωνα με πρόταση που είχε υποβάλλει στην Δημοτική Κοινότητα Χανίων η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, τον περασμένο Δεκέμβριο.
Σε εκείνη τη συνεδρίαση ήτα έντονα φορτισμένο συγκινησιακά το κλίμα, παρόντων μάλιστα των γονέων του Στάθη, Γιάννη και Ευθυμίας, αλλά και της συζύγου του αδικοχαμένου ειδικού φρουρού, Μαρίας.
«Μας έφυγε νωρίς, άφησε ένα μωρό, άφησε την γυναίκα του και γι’ αυτούς είναι πολύ δύσκολα, γιατί άλλο είναι να χάνεις το παιδί σου, άλλο να χάνεις την μάνα σου και άλλο τον πατέρα σου. Φεύγει η ζωή από πάνω σου…», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα, που ευχαρίστησε την Κρήτη και τα Χανιά που δεν ξέχασαν τον γιο του.
Παρόντα και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, αλλά και συνάδελφοι του Στάθη Λαζαρίδη. Ο πρόεδρος της ΕΑΣΥ Χανίων, Νίκος Ξανθουδάκης, εμφανώς συγκινημένος, είχε τονίσει πως έγινε πράξη αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια για να τιμηθεί, αλλά και να μείνει ολοζώντανη η μνήμη του Στάθη.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣΥ ΧΑΝΙΩΝ
Το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικων υπαλλήλων Χανίων με συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση που η πρωταρχική μας δέσμευση της ονομασίας της οδού προς τιμήν του ΉΡΩΑ συναδέλφου μας ΣΤΆΘΗ ΛΑΖΑΡΊΔΗ επιτέλους θα πραγματοποιηθεί.
Την ΤΕΤΆΡΤΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2019 ώρα 12:00 το μεσημέρι στην νοτιοδυτική είσοδο του ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎ ΜΕΓΆΡΟΥ ΧΑΝΙΩΝ σας περιμένουμε όλους να φωνάξουμε μαζί ΑΘΑΝΑΤΟΣ.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια