Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βαριές "καμπάνες" για την επίθεση με τη...σούβλα στους αστυνομικούς

Καμπάνες επέβαλε  το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου στους τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους για την επίθεση στους αστυνομικούς. Η μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης
επιβλήθηκε στην γυναίκα που καθόταν στο εδώλιο, η οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή, κατά συγχώνευση επτά ετών και 9 μηνών. Δυο ακόμα συγκατηγορούμενοι της καταδικάστηκαν σε συνολική ποινή κατά συγχώνευση 7,5 ετών. Για τους τρεις η ποινή μετατράπηκε σε εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα ενώ η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο τέταρτος κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με τριετή αναστολή.
Οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι ήταν σε κατάσταση μέθης, δεν θυμούνται να επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, αντιθέτως ισχυρίστηκαν ότι έφαγαν ξύλο.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα στις καταθέσεις τους ο αστυνομικός που έσπευσε πρώτος στο σημείο, αλλά και οι συνάδελφοί του που βρέθηκαν εκεί στη συνέχεια προς ενίσχυση, περιέγραψαν τα όσα έζησαν ως "πρωτοφανή".
Όπως είπαν, δεν ήταν μόνο ότι προσπάθησαν να τους "τρυπήσουν" με τη σούβλα., αλλά εκσφενδόνιζαν εναντίον τους ότι έβρισκαν μπροστά τους, όπως τσιμεντόλιθους, καρέκλες και μπαταρίες μηχανής!






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια