Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Του ξεπάτωσαν τα μουρέλα για ... 8 ψήφους

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους Στόλους η πράξη αγνώστου να ... ξεριζώσει 30 μουρέλα από το χωράφι υποψηφίου στο τοπικό συμβούλιο του χωριού επειδή ο τελευταίος κατάφερε να
... εκλεγεί !
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ο αγρότης και εκλεγμένος στο τοπικό συμβούλιο Βασίλης Λιλίτσης το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας μετά τις εκλογές.
Ο ίδιος ανέφερε ότι ο συνδυασμός "Δυναμική Κίνηση" στον οποίο συμμετείχε για 8 ψήφους σε σύνολο 450 ψηφοφόρων κατάφερε να επικρατήσει του αντίπαλου συνδυασμού.
Ο κ. Λιλίτσης εξελέγη δεύτερος μετά τον επικεφαλής του συνδυασμού σημειώνοντας ότι υπήρχε κλίμα στο χωριό αλλά ο ίδιος δεν περίμενε τα πράγματα να ξεφύγουν από τα όρια.
"Πήγα την Τρίτη το πρωί μετά τις εκλογές πέρασα από το λιόφυτο και είδα τα μουρέλα κομμένα. Μου φάνηκε παράξενο. Τριάντα μουρέλα 3-4 ετών ήταν κομμένα με πριόνι από τη ρίζα. Η πράξη πρέπει να έγινε τη Δευτέρα το βράδυ γιατί νωρίτερα είχα περάσει ξανά από το χωράφι και δεν είδα τίποτα." ανέφερε ο κ. Λιλίτσης ενώ συμπλήρωσε " Δεν έχω προηγούμενα με κάποιον, γιατί να το κάνουν αυτό το πράγμα μου φάνηκε πολύ παράξενο. Ήταν μια άνανδρη συμπεριφορά και φοβούμαστε μη γίνει κάτι άλλο παραπέρα".
Ο κ. Λιλίτσης πρόσθεσε ότι η αγροφυλακή κατέγραψε το συμβάν και υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστου σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια σημαντική ζημιά καθώς τα ελαιόδεντρα από φέτος θα του απέδιδαν εισόδημα.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια