Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κορυφώνεται ο πόλεμος του Αρχηγού με ΠΟΑΣΥ & ΠΟΑΞΙΑ - Ζητά ενίσχυση αστυνόμευσης με 8... οροφάρχες

Μετά τον κλαυσίγελο, που συνοδεύει τη διαταγή για τις άδειες, και επί της ουσίας φέρνει τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ με εννιαήμερη συνδικαλιστική άδεια, η σφοδρή επίθεση κατά του αστυνομικού
συνδικαλισμού από μια κατ’ επίφαση αριστερή κυβέρνηση και έναν κατ’ επίφαση Αρχηγό, που διακηρύσσει τις αρχές δικαίου και συνδικαλιστικής αντιπροσώπευσης μερίδας εργαζομένων, έρχεται η διαταγή που παρουσιάζει το bloko.gr, και σχετίζεται με την ολική αποδυνάμωση του γραμματειακού, στελεχιακού, δυναμικού της.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται –όπως έγκυρες πηγές του bloko.gr σημείωναν- η πρόταση του κ. Αρχηγού ως παλιού συνδικαλιστή και μέντορα των διεκδικήσεων των δικαιωμάτων των αστυνομικών, όλων των βαθμών, του οριστικού πλήγματος σε βάρος των αιρετών εκπροσώπων, που διεκδικούν δικαιώματα κεκτημένα της κοινωνίας των αστυνομικών από την πολιτική και φυσική ηγεσία.
Η πρότασή του, όπως καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν, ήταν η υπονόμευση των δύο ομοσπονδιών, με την προσέγγιση των επικεφαλής «ημέτερων» σωματείων, προκειμένου να συμπληρώσουν το μαγικό αριθμό «10» ούτως ώστε να δημιουργήσουν ετερώνυμες- παρένθετα συνδικαλιστικά μορφώματα, που θα αμφισβητήσουν την αρχή και την κυριότητα των ήδη θεσπισμένων και αναγνωρισμένων από τον νόμο δευτεροβάθμιων συνδικάτων.

Το οξύμωρο είναΙ ότι ο αρχηγός της Αστυνομίας διεκδικεί από τις ομοσπονδίες δυο αστυνομικούς για την ενίσχυση, όπως προσχηματικά λέει, της αστυνόμευσης, ενώ την ίδια ώρα διατηρεί οκτώ στρατηλάτες σε κάθε όροφο του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Κύριε Ανδρικόπουλε το τερματίσατε…

Του Γιώργου Καραϊβάζ

Δείτε το έγγραφο:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια