Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Για ληστεία 79χρονης στη Μεσσήνη κατηγορούνται δύο αλλοδαποί


Εξιχνιάστηκε, έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, ληστεία που είχε γίνει το Φεβρουάριο σε βάρος 79χρονης στη Μεσσήνη. Για την υπόθεση κατηγορούνται δύο αλλοδαποί, 29 και 38 ετών, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία.

Στις 28 Φεβρουαρίου δύο άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο στο σπίτι της 79χρονης στην Κυδωνίτσα  Μεσσήνης και εισήλθαν. Ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη και ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού. Έφυγαν δε παίρνοντας μαζί τους 200 ευρώ, ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, προέκυψε ότι δράστες ήταν ο 29χρονος και ο 38χρονος. Έτσι, το Σάββατο το πρωί αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 29χρονου στους Αγίους Κωνσταντίνους του Δήμου Καλαμάτας. Εκεί βρήκαν και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο της ηλικιωμένης, ενώ προέκυψε ότι ο 29χρονος ηλεκτροδοτούσε παράνομα την οικία του.  Εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και κατονόμασε τον 38χρονο ομοεθνή του ως συνεργό του

 Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Πηγή: tharrosnews.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια