Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα στοιχεία - σοκ για τον 44χρονο του Μοσχάτου

Νέα στοιχεία σοκ μετά την αποκάλυψη της πιθανότητας τρίτης ανήλικης που φέρεται ότι αποπλάνησε ο 44χρονο ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών έρχονται στο φως της
δημοσιότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι αστυνομικοί του Ανηλίκων εντόπισαν καρτέλες με αντισυλληπτικά χάπια, καθώς και διεγερτικά. Όπως είπε, τα αντισυλληπτικά τα είχε αγοράσει για τη γυναίκα του και δεν θυμάται αν έδωσε και κάποια από αυτά στα ανήλικα θύματα, με τους αστυνομικούς ωστόσο να πιστεύουν ότι αυτή ακριβώς ήταν η προοπτική της χρήσης τους.
Βρέθηκαν και κάποιες άλλες ουσίες (όχι ναρκωτικές) οι οποίες και εξετάζονται.
Το δεύτερο στοιχείο, που προκαλεί σοκ, είναι η αποκάλυψη από τον ίδιο τον κατηγορούμενο πως είχε επισκεφθεί μία ψυχολόγο στον Πειραιά, στην οποία ανέφερε τη σχέση του με τουλάχιστον μία ανήλικη λέγοντάς της όμως ότι είναι άνω των 15 ετών, καθώς όπως είχε διαβάσει στο διαδίκτυο, τις περιπτώσεις αυτές δεν τις τιμωρεί ο νόμος.
Στην ψυχολόγο φέρεται να είπε πως αισθανόταν την ανάγκη να βοηθήσει τις κοπέλες αυτές, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας των προβλημάτων, που αντιμετώπιζαν στο οικογενειακό περιβάλλον τους.
Σύμφωνα πάντοτε με τον ίδιο, η ψυχολόγος του είπε πως πρέπει να σταματήσει και ότι δεν μπορεί αυτός να σώσει τον κόσμο.
Το bloko.gr επικοινώνησε με αστυνομικές πηγές σε μία προσπάθεια επαλήθευσης των σχετικών πληροφοριών και εμμέσως πλην σαφώς επαληθεύτηκαν στο σύνολό τους.


του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια