ΠΟΜΕΝΣ: Λειτουργία Πρότυπου Ιατρείου Μαστού στο 404 ΓΣΝ Λάρισας


H ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το ιατρείο

1.Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξής του, το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας,  μετά από απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Γεωργίου Καμπά, οργάνωσε και έθεσε σε λειτουργία Πρότυπο Ιατρείο Μαστού που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων της γυναίκας που σχετίζονται με το Μαστό.

2.Υπεύθυνη του ιατρείου το οποίο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη 10:00 - 12.30 το πρωί, τοποθετήθηκε η Γενική Χειρουργός, Αρχίατρος, Ι. Κωνσταντιάδου, η οποία είχε βραβευθεί στο 26ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων, το 2016 στη Θεσσαλονίκη, για την αντιμετώπιση γιγαντιαίου καρκινώματος μαστού.

3.Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., συγχαίρει τον Αρχηγό ΓΕΣ, για την απόφαση του με την οποία αποδεικνύει για ακόμη μία φορά στην πράξη, το ενδιαφέρον του για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

4.Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε ανάλογη πρωτοβουλία η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αντιμετωπίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ευελπιστώντας ότι η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης δίκαιων θεμάτων που αφορούν την Μέριμνα Προσωπικού για το εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό.

5.Χειριστής θέματος: Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού, Επισμηναγός (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλ. 6983503377.

 

    Μετά τιμής

 

       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

                                   Ο Πρόεδρος

 Δημήτριος Ρώτας

 

                                  Επγός (ΥΔΚ)

 

 

                        Ο Γενικός Γραμματέας

 

   

 

                          

                         Γεώργιος Θεοδώρου

 

                                 Λγος (ΠΖ)