Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πιερία: Χειροπέδες σε 40χρονο για διακίνηση κοκαΐνης


Συνελήφθησαν προχθές το πρωί, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 40χρονος αλλοδαπός και 41χρονος ημεδαπός, για τα -κατά περίπτωση - αδικήματα της διακίνησης και κατοχής κοκαΐνης.

 

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 41χρονος να οδηγεί όχημα και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 20,7 γραμμαρίων , που όπως προέκυψε από την έρευνα είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 40χρονο.

 

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ο 40χρονος να κινείται με όχημα σε περιοχή της Πιερίας και διαπιστώθηκε να έχει αποκρύψει σε θαμνώδη έκταση σε αγροτική περιοχή της Πιερίας μέσα σε γυάλινο βάζο, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 26,1 γραμμαρίων , η οποία και κατασχέθηκε.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 41χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμη μία συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2 γραμμαρίων.

 

Επίσης κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα που χρησιμοποίησαν, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

 

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια