Ζήτησαν 18.000 € για να χειρουργήσουν δήθεν θύμα τροχαίου!

Νέες περιπτώσεις απόπειρας απάτης έγιναν το τελευταίο τριήμερο σε ανυποψίαστους Βολιώτες, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση δήθεν γιατρών του Νοσοκομείου που τηλεφώνησαν σε
ηλικιωμένη και ζήτησαν 18.000€ για να χειρουργήσουν την κόρη της, που έπεσε θύμα τροχαίου.
Το τηλεφώνημα έγινε χθες σε μια 77χρονη και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια γυναίκα που έκλαιγε και καλούσε σε βοήθεια. Σύμφωνα με την καταγγελία, στη συνέχεια το ακουστικό πήρε ένας άνδρας που μιλούσε σπαστά ελληνικά και ισχυρίστηκε ότι καλεί από το Νοσοκομείο Βόλου, όπου βρισκόταν η κόρη της, η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και οι γιατροί έπρεπε να της τοποθετήσουν χρυσές λάμες στα πόδια!
Μάλιστα ο άγνωστος άνδρας ζήτησε από τη γυναίκα ποσό 18.000 € για την επέμβαση.
Όταν η 77χρονη ζήτησε να μιλήσει με κάποιο γιατρό, το ακουστικό πήρε άλλος άνδρας που επίσης μιλούσε σπαστά ελληνικά και προσποιήθηκε γιατρό του Νοσοκομείου Βόλου. Ο άνδρας τη ρώτησε, αν μένει μόνη της, αν έχει χρήματα να τους δώσει, κοσμήματα, ή ακόμη και λίρες, που θα μπορούσε να λιώσει για να τους δώσει χρήματα.
Η γυναίκα κάτι υποψιάστηκε, ζήτησε να μιλήσει με τον γαμπρό της, με αποτέλεσμα η κλήση να διακοπεί απότομα. Η κόρη της γυναίκα κατήγγειλε την απόπειρα απάτης στην Αστυνομία και οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ήδη το 100 και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, έχουν δεχτεί περίπου 100 κλήσεις, ευτυχώς, χωρίς να έχει καταγραφεί καμία τετελεσμένη απάτη, παρά μόνο τηλεφωνικές απόπειρες.
Πηγή: magnesianews.gr