Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Πεχλιβανάκης: Η ταλαιπωρία των 15 συναδέλφων που θα ταξιδέψουν χωρίς καμπίνα Καβάλα Σάμος - Μπαλάκι οι ευθύνες

Διαβάστε την ανάρτηση τού Γιάννη Πεχλιβανάκη από την Ένωση Θεσσαλονίκης: Πέρασε το εορταστικό πνεύμα,πέρασαν οι ευχές ωστόσο κύριε Αρχηγέ τα πρόβληματα παραμένουν παρά τις
προσπάθειες σας να αμβλυνθούν .Ευχαριστούμε πολύ που επιτέλους και η Σάμος μπήκε στο πρόγραμμα ΑΣΠΙΔΑ μετά από δική σας παρέμβαση. Ωστοσο αύριο Σάββατο 04-05-2019 διμοιρία ΥΜΕΤ που θα μεταβεί στη Σάμο μέσω Καβάλας με καράβι για κάποιον ανεξήγητο λόγο θα μετακινηθεί χωρίς τη χρήση καμπινών ένα ταξίδι 16-18 ωρών που θα αναγκαστούν οι συνάδελφοι να ταξιδέψουν με συντροφιά το ξενοδοχείο Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ .Δεν είμαι αυτός που θα υποδείξει ποιος ευθύνεται ωστόσο είμαι υποχρεωμένος να μεταφέρω για άλλη μια φορά την αγανάκτηση του προσωπικού.
Σίγουρα πάντως κάποιος δεν ενδιαφέρθηκε,δεν έκανε καλά τη δουλειά του.... είναι αδικία ίδιες διευθύνσεις να αμοίβονται με διαφορετικές αποδοχές οι απαιτήσεις ωστόσο να είναι οι ίδιες..
Κύριε αρχηγέ καλό θα ήταν να επισκεφθείτε και την ΔΑΕΘ προκειμένου να λάβετε γνώση από το προσωπικό το ίδιο για παρεμβάσεις μικρές που μπορεί να γίνουν και να βελτιώσουν το ηθικό,την αμοιβή,και την καθημερινότητα των αντρών μας .. 

ΥΓ.. Συγχαρητήρια στη Διαχείριση της ΔΑΕΑ που δεν έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο προβλήμα. Κάτι κάνετε σωστά είτε είστε κοντά στα κέντρα αποφάσεων.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ
ΤΑΚΤΙΚΌ ΜΈΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΈΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια