Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου για τα 100 χρόνια ιστορίας της Δόξας Δράμας


Την Δευτέρα 6-5-19, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, μεταξύ του Συλλόγου Παλαιμάχων Δόξας Δράμας και της ομάδας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων των 100 χρόνων από την ίδρυση της Δόξας Δράμας.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Παλαιμάχων της Δόξας με σκορ 3-1.


Τον αγώνα διατήτευσαν οι Κουμιουρτζής, Τσακίρης και Ιορδανίδου.


Παλαίμαχοι Δόξας Δράμας: (Φιλίππου Μιχαήλ) Καρασάββας, Τσιλβίδης, Παχατουρίδης Κώστας, Μουρατίδης Βασίλειος, Ξανθόπουλος, Γεωργιάδης Κων/νος, Πέρρος Βασίλειος, Κατσαρίδης Αρχοντής, Ζαχαρίας Μιχαηλίδης, Κιοσσές Χρήστος, Αρνής.
Αναπληρωματικοί: Κυριακίδης, Μουρατίδης Κώστας, Μελεκίδης, Κόντος, Ασλανίδης Γιώργος.

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών (Παράρτημα Β. Ελλάδας):  Τσολακίδης Μιχαήλ), Ταλιχμανίδης,Χατζηανδρέου ,Μπεζδεμιώτης, Κυριαζής, Ευαγγέλου, Κούσης ,Μούτσιος, Ζαφειριάδης, Αλέξης, Δούνας, Παπαϊγνατίου.
Αναπληρωματικοί: Γούσιας, Παπαδόπουλος Δαμιανός, Χατζηκυριάκου, Ζαρχανής, Πατέλης, Παπαθανασίου, Κουτσίδης Πλάτων και Σαββίδης.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματο Βορείου Ελλάδος Ζάχαρης Γεώργιος επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον αρχηγό των παλαιμάχων Δόξας Δράμας, Κιοσσέ Χρήστο, ένεκα της άρτιας φιλοξενείας.


Επίσης, ο  αρχηγός της ομάδας του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος, Παπαϊγνατίου Ιωάννης,τίμησε τον Αρχοντή Κατσαρίδη, στο πρόσωπο του οποίου αναγνωρίζεται η προσφορά όλων των παλαιμάχων ποδοσφαιριστων στον Ελληνικό αθλητισμό.


Τα μέλη της αποστολής, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο μουσείο της Δόξας Δράμας από τον κ. Κασδοβασίλη και να θυμιθούν στιγμές από την ένδοξη ιστορία της ομάδος.



Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, που τιμούν την ιστορία τους.
 
 
πηγή: aeae.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια