Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Έλληνας αστυνομικός τιμά την εργατική πρωτομαγιά και αγωνίζεται για τα δικαιωματά του - Toυ Κανέλλου Νικολάου


       Οι Έλληνες αστυνομικοί προερχόμαστε και ανήκουμε στην εργατική τάξη

        Αγωνιζόμαστε για καλύτερες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας, για αναγνώριση του επικίνδυνου και ανθυγιεινού της εργασίας μας, για την εφαρμογή των αποφάσεων της ολομέλειας του ΣτΕ που επαναφέρουν τους μισθούς μας στα οικονομικά επίπεδα του Ιουλίου του 2012, για την επαναφορά των επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και της θερινής αδείας καθώς και για την κατάργηση του ισχύοντος μισθολογικού και ασφαλιστικού εκτρώματος.

         Εμείς οι Έλληνες αστυνομικοί σεβόμαστε και τιμούμε τους αγώνες των εργατών. Είμαστε δίπλα στους εργάτες και προσπαθούμε να τους εξασφαλίσουμε, μέσω του πολύτιμου αγαθού της ασφάλειας, το δικαίωμα της εργασίας, της απεργίας, της διεκδίκησης και της πάλης για μία αξιοπρεπής ανθρώπινη διαβίωση ενάντια στις συνεχιζόμενες εξαθλιωτικές αντιλαϊκές φορολογικές πολιτικές.

         Οι Έλληνες αστυνομικοί θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε κάτω από δύσκολες συνθήκες για την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας μας. Ζητάμε όμως τα αυτονόητα, σεβασμό της εργασίας μας, των δικαιωμάτων μας και της ζωής μας.

          Ο αστυνομικός δεν μπορεί να θεωρείται και να χρησιμοποιείται ως ο κυματοθραύστης απέναντι στους αγώνες και τις διεκδικήσεις της κοινωνίας.

          Δεν μπορεί να είναι το εξιλαστήριο θύμα σε κάθε περίπτωση.

          Η Αστυνομία δεν μπορεί να χρησιμοποιείται κατά το δοκούν από τα κόμματα και τους πολιτικούς μας.

           Ας συναποφασίσουν στο πάγιο ερώτημα μας «τι αστυνομία θέλετε;».

           Ο Έλληνας αστυνομικός πιστεύει στη Δημοκρατία, στην ισονομία, στην αξιοκρατία και εφαρμόζει πιστά τους Νόμους και το Σύνταγμα του Κράτους.

         Ευχόμαστε σε όλες και όλους μια καλή εργατική Πρωτομαγιά και ευόδωση στους αγώνες τους.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια