Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξηγήσεις μετά το Πάσχα για τα πέντε μη πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis

Ενώπιον της Εισαγγελίας Καταπολέμησης της Διαφθοράς κλήθηκαν σήμερα τα πέντε μη πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της Novartis προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις με την
ιδιότητα του υπόπτου. Τα πέντε πρόσωπα που καλούνται να δώσουν εξηγήσεις αυτοπροσώπως ή μέσω των συνηγόρων τους, ζητούν και παίρνουν προθεσμία για να δώσουν τις εξηγήσεις τους μετά το Πάσχα προκειμένου να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας.
Πρόκειται για μέλη Επιτροπών τιμολόγησης φαρμάκων που καλούνται σε ανωμοτί κατάθεση για το αδίκημα της απιστίας αλλά και τους υπευθύνους της διαφημιστικής για ξέπλυμα μαύρου χρήματος καθώς η εταιρία φέρεται να έπαιζε το ρόλο του «πλυντηρίου» στη διαδρομή του χρήματος από τα μαύρα ταμεία της Novartis.
Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα σχετικά με την τύχη των δικογραφιών που παραμένουν ανοικτές και αφορούν στα πέντε πολιτικά πρόσωπα.
Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για εξελίξεις μέσα στις επόμενες 15 ημέρες οπότε και αναμένεται κάποιες δικογραφίες να πάρουν το δρόμο για το αρχείο.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια