Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση του προεδρείου της Ένωσής Αξιωματικών Κ. Mακεδονίας με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, το προεδρείο της  Ένωσής μας, συναντήθηκε εκ νέου με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, αυτή τη φορά στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

Ως  Ένωση, στηρίζουμε ξεκάθαρα τους θεσμούς, οι οποίοι αποτελούν βασικό συστατικό στοιχείο της κοινωνίας, καθώς, πεποίθησή μας είναι ότι μόνο μέσα από συνεργασία, σύμπνοια και συμπόρευση με αυτούς, θα δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα του σύγχρονου Έλληνα Αστυνομικού.  

 

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε η εν λόγω συνάντηση, κατά την διάρκεια της οποίας, μεταξύ άλλων, ενημερώσαμε τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας για το έργο μας, τους στόχους μας και συζητήσαμε για κάποιες από τις σχεδιαζόμενες δράσεις μας, προκειμένου αυτές να υλοποιηθούν από κοινού με εκκλησιαστικούς φορείς.

 


Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος αφού εξέφρασε την χαρά του για την συνάντησή μας, μας συνεχάρη για τη κοινωνική εξωστρέφεια που επιχειρούμε ως Ένωση και μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός και υποστηρικτής μας στην προσπάθεια αυτή. Κατόπιν, ευχήθηκε, υγεία, δύναμη και ευλογία στα μέλη της Ένωσής μας αλλά και σε όλο το Ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Με την σειρά μας, τον ευχαριστήσαμε για την εγκάρδια φιλοξενία και του ευχηθήκαμε να έχει δύναμη και υγεία, προκειμένου να συνεχίσει το κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια