Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς θα αποφύγεις μπελάδες και τρεξίματα όταν ταξιδεύεις; Δες τι πρέπει να αποφύγεις να κάνεις!



Φτάνει η ώρα που θα ξεκινήσεις για το ταξίδι που τόσο επιθυμούσες και μετράς αντίστροφα το χρόνο για να βρεθείς στον προορισμό της επιλογής σου.

Τα έχεις οργανώσει όλα σωστά, αλλά μέσα στον ενθουσιασμό σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προβείς σε πράξεις, που ίσως αργότερα σου δημιουργήσουν κάποιους ανεπιθύμητους μπελάδες. Φυσικά δεν θα το κάνεις εσκεμμένα, ωστόσο, το «κακό» θα έχει ήδη γίνει. Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με ειδικούς ταξιδιωτικής ασφάλειας αερομεταφορών, απαγορεύεται ρητώς να φωτογραφίσεις και να κοινοποιήσεις στα social media την κάρτα επιβίβασης.

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα κάποιος μέσα από το ονοματεπώνυμό σου και τον αριθμό κράτησης να σου αλλάξει τα στοιχεία, ακόμη και να σου ακυρώσει την πτήση και να μην καταλάβεις τίποτα μέχρι την ώρα του check in, ενώ δεν αποκλείεται και το γεγονός να εκμαιεύσει περισσότερα προσωπικά στοιχεία, όπως η κάρτα που έγινε η κράτηση, αλλά και ο αριθμός ταυτότητας.

Επίσης, το πιο «επικίνδυνο» απ’ όλα μπορεί να αποδειχθεί, πλέον, το barcode, καθώς δεν είναι λίγες εκείνες οι εφαρμογές που το «διαβάζουν» και δεν θέλεις ούτε να φανταστείς τα αποτελέσματα.

Προσοχή, λοιπόν, για να μπορέσεις να απολαύσεις το ταξίδι σου χωρίς περιττές σκέψεις και προβλήματα!


Πηγή: newsbeast.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια