Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υποψήφιος για το Δήμο Αγίου Νικολάου ο πρόεδρος τής Ένωσης Λασιθίου


Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αγίου Νικολάου ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Λασιθίου κι αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών
Υπαλλήλων, Γιώργος Καρτσάκης.
Η δήλωση υποψηφιότητας
Στον Άγιο Νικόλαο του 2019 είναι πολλά που μας προβληματίζουν και περισσότερα που πρέπει να αλλάξουμε. Στην πρόκληση για ένα νέο, καινοτόμο, σύγχρονο δήμο, ο προσανατολισμός για το κοινό μας μέλλον είναι σαφής και εμπεριέχεται σε μία λέξη:
Υπέρβαση
Υπέρβαση κυρίως του ίδιου μας του εαυτού, για το κοινό καλό.
Υπέρβαση στο μοντέλο της αυτοδιοίκησης, για ένα δήμο ανοιχτό που θα ακούει και θα προσπαθεί να γίνεται καλύτερος.
Στον καθημερινό, διαρκή αγώνα που έχει ανάγκη ο δήμος μας, συστρατεύομαι με το Νίκο Κοκκίνη και το συνδυασμό «ΑλλάΖουμε τον Δήμο», προσβλέποντας στην αναβάθμιση του δήμου Αγίου Νικολάου.
Έχοντας μια πορεία, ήδη, στον τομέα της διεκδίκησης, από τη θέση του προέδρου των αστυνομικών υπαλλήλων Λασιθίου, από το 2015, πιστεύω ότι έχω τη δημιουργική διάθεση και το χρόνο να αφιερώσω τις δυνάμεις μου, για ένα αισιόδοξο και φωτεινό «αύριο» για το δήμο μας.
Ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε με τα μεγάλα προβλήματα και τις παθογένειες του τόπου, για να καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.
Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, άνθρωποι όλων των ηλικιών, καθένας από τη δική του αφετηρία και με τις δικές του προσλαμβάνουσες.

Ήρθε η ώρα να καταφέρουμε, με εφόδια την προοπτική και την αποφασιστικότητα, να υπερνικήσουμε τα εμπόδια.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια