Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο θρυλικός Κανέλλος «έπιασε» κάνναβη και ηρωίνη σε οχηματαγωγό στον Πειραιά


 Περισσότερα από δυο κιλά ακατέργαστης κάνναβης και 19, 5 γραμμάρια κοκαΐνης εντόπισε σε οχηματαγωγό στον Πειραιά, ο θρυλικός Κανέλλος, ο Βελγικός Ποιμενικός, που έχει να επιδείξει
στο ενεργητικό του πολλές περγαμηνές, τα τελευταία επτά χρόνια που εργάζεται στο Λιμενικό Σώμα.

 

Συγκεκριμένα το «ραντάρ- Κανέλλος» εντόπισε σε επιβατηγό- οχηματαγωγό πλοίο, στο λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τη Λέσβο, μια 35χρονη που μετέφερε 2,036 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και 19,5 γραμμάρια κοκαΐνης. Η Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, προχώρησε στη σύλληψη της 35χρονης αλλοδαπής που είχε κρύψει τα ναρκωτικά μέσα σε πλαστικές σακούλες, σε σακίδιο πλάτης.

 

Σε καθεστώς ανομίας και ασυδοσίας

 

Η σύλληψή της αποκαλύπτει για μία ακόμα φορά το καθεστώς ανομίας και ασυδοσίας που επικρατεί στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας στη Λέσβο. Όπως είπε η 35χρονη είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά στον Πειραιά από 30χρονο που φιλοξενείται στη Μόρια, με σκοπό να τα προωθήσουν στον καταυλισμό.

 

Ο 30χρονος είχε ήδη επιβιβαστεί σε πλοίο και συνελήφθη μια ημέρα αργότερα στο λιμάνι της Χίου. Τα στελέχη του Λιμενικού πάντως δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για το νέο… λαβράκι του Κανέλλου που έχει κληθεί να ερευνήσει από πλοία μέχρι διαμερίσματα και αχανείς αποθηκευτικούς χώρους, χωρίς ποτέ να τους απογοητεύσει.

 

Μαζί με τον εκπαιδευτή του έχει εντοπίσει ποσότητες ναρκωτικών στα πιο απίθανα σημεία που θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ανιχνευτούν χωρίς τη συμβολή του και περισσότερα από 30 άτομα έχουν οδηγηθεί στη φυλακή.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια