Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης εξηγεί γιατί διεκδικεί την Περιφέρεια Στερεάς

Ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Δημόσιας τάξης ο Δημήτρης Αναγνωστάκης μας μίλησε για τους λόγους αλλά και τα σχέδιά του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με το συνδυασμό
του Στερεά Υπεροχής
«Είμαι υπέρμαχος της απλής αναλογικής…»

Μας μιλά για την οικογένειά του, για τα πλεονεκτήματα της αυτοδιοίκησης που τον έπεισαν να αφήσει τη θέση στο Υπουργείο του Πολίτη, τι του ζητά ο κόσμος που συναντά στα πλαίσια της περιοδείας του, ποια τα σχέδιά του για την Περιφέρεια Στερεάς και κυρίως πως θα καταπολεμηθεί η ανεργία.
«Έχουμε να «πουλήσουμε» στη Φθιώτιδα πλούσιο πολιτιστικό προϊόν, απλά πρέπει να τα προμοτάρουμε σωστά….»
Μας μιλά για τη Φθιώτιδα, για τις δυναμικές και τον πολιτιστικό πλούτο που διαθέτει λέγοντας χαρακτηριστικά «Γιατί οι Ιάπωνες να επισκέπτονται μόνο τη Σαντορίνη και να μην έρχονται και στις Θερμοπύλες»…επίσης μας τονίζει ότι στη ΠΕΛ μπορεί να γίνει μια κυψέλη καινοτομίας και πολλά άλλα!
Εχει ενδιαφέρον να ακούσετε τι λέει για τους άλλους υποψηφίους περιφερειάρχες και με ποιόν ή ποια θα μπορούσε να συνεργαστεί την επόμενη μέρα. Υπέρμαχος απλής αναλογικής  και μας βεβαιώνει πως θα μείνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Ας τον ακούσουμε:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια