Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σταύρος Μπαλάσκας: Σας πείραξε ο Καραμήτρος; Και αν η επιχείρηση είχε γίνει από αστυνομικούς;


Η ανάρτηση- απάντηση του Σταύρου Μπαλάσκα στο facebook.

Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΔΑΡΙΑ..(ΑΠΑΝΤΩ)..Αν και δεν το πολυσυνηθίζω να απαντώ στα αυτονόητα η τις
κακοήθειες μερικών υποτακτικών του συστήματος και γενικότερα μπουρδολόγους και από πάντα ασόβαρους τους ερωτώ.Σας πείραξε ο Καραμήτρος?

Η έκφραση απευθύνονταν ψηλά και όχι χαμηλά.Ερωτώ...Εάν η επιχείρηση αυτή ειχε γίνει από αστυνομικούς μέσα στη καρδιά των ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ και είχαμε έναν μαχαιρωμένο αστυνομικο, έναν με διαλυμένο το πρόσωπο από μπουνιές και έναν παραλίγο νεκρό εισαγγελέα που διέφυγε με μπλονζόν στο υπηρεσιακό όχημα,με απαλλοτριωμένα τα όπλα τους από πενήντα πιθανώς πρεζομένους με καλάσνικοφ όπου μόνο ο θεός ξέρει πως πανω στο φτιάξιμο τους δεν τους έφυγε καμία ριπή,τότε τι θα είχε γίνει?Ποιον θα ειχε πάρει η μπάλα?

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ..Τι θα ζητούσαν και θα φώναζαν οι αστυνομικοί όλης της χώρας?Παραιτήσεις, Ε.Δ.Ε με το ερώτημα της απόταξης για τους αξιωματικούς που το διέταξαν,τον αρχηγό στον τάκο, θέμα στην βουλη,επερωτήσεις,κεφάλια να κυλούν κομμένα στους δρόμους.Οι τίτλοι ποιοι θα ήταν?ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ,ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΕΞΑΡΧΙΣΤΑΝ.......

Τώρα?.Αβαβά τώρα.Κανένας στον τάκο και ο υπουργός σε συσκέψεις για την COSCO χωρίς ανάληψη πολιτικών ευθυνών.Και ποιος φταίει? Το τμημα ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ λένε που δεν έστειλε και η άμεση δραση που δεν είπε στην Διας....(Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ)...να πάει στην καρδιά των ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ να συνδράμει τους συναδέλφους του λιμενικού που στην τελική δεν έφταιγαν πουθενά γιατί κάποιοι τους έστειλαν ξυπόλυτους στα αγκάθια.

 Επειδη λοιπον η αμετροέπειά η κακία και η ανοησία αρχίζουν να μην έχουν όριο από μερικούς σταματώ εδώ και τους προτρέπω να διαλογιστούν.Τελος ποτέ δεν θα έπαιρνα θέση εάν μερικοί για να την γλυτώσουν δεν ανακάτευαν το Α/Τ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ και την Άμεση Δράση......Καλύπτομαι πλήρως από την επίσημη ανακοίνωση της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ μας (ΠΟΑΣΥ) και την δημόσια θέση που πήρε ο προεδρος μας κύριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης.Ευχαριστω τους τυμβωρύχους...ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ..Συνδικαλιστής Αστυνομικών..


Σημείωση bloko.gr: Το τμήμα των Εξαρχελίων και ειδικά την άμεση δράση την ενέπλεξε  συο σκηνικό της υπόθεσης το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια