Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΜΕΝΣ: Χρήση Μεταφορικού Ισοδύναμου από όλους τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν σε Παραμεθόρια Νησιά

Διαβάστε κείμενο τής ΠΟΜΕΝΣ: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) μετά την ψήφιση της υπ΄ αριθμ. 2074/10 4.4.2019 τροπολογίας εκφράζει την ικανοποίηση και τις
ευχαριστίες της προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που στο ευεργετικό μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου συμπεριέλαβε και τους συναδέλφους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στις παραμεθόριους Νήσους.
Προσπάθεια μηνών, που μέσα από τις συντονισμένες ενέργειες του Αντιπροέδρου Μέριμνας Προσωπικού Νικόλαου Παναγιωτίδη, του Τομεάρχη Γραμματείας Μέριμνας Προσωπικού Πέτρου Μούστου και της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (ΕΣΠΕΕΡ), ο στόχος επετεύχθη γεμίζοντας μας υπερηφάνεια και αισιοδοξία για την συνέχιση του έργου μας.
Με τη χρήση του Μεταφορικού Ισοδύναμου πλέον οι συνάδελφοι Στρατιωτικοί που υπηρετούν στα νησιά της παραμεθόριου και ανεξαρτήτως έδρας φορολογικής αρχής στην οποία υποβάλλουν την Φορολογική τους Δήλωση, δύναται να μειώσουν τα μεταφορικά τους έξοδα, δημιουργώντας προϋποθέσεις συχνότερης επικοινωνίας, με αγαπημένα συγγενικά τους πρόσωπα που βρίσκονται μακριά τους.  
Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι με την ψήφιση της παραπάνω τροπολογίας, το ισχύον μεταφορικό Ισοδύναμο για τους κατοίκους της παραμεθόριας νησιωτικής Ελλάδας, επεκτείνεται και για τις αεροπορικές τους μεταφορές, από και προς την ηπειρωτική Ελλάδα.
Για την διευκόλυνσή σας, η εγγραφή στην πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου, πραγματοποιείται μέσω της ταυτοποίησης των στοιχείων σας, στην ΑΑΔΕ και στη διεύθυνση:  https://metaforikoisodynamo.gr/
         
Για την Εκτελεστική Γραμματεία
                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                    Δημήτριος Ρώτας
                       Επγός (ΥΔΚ)
                         Γεώργιος Θεοδώρου
                                  Λγος (ΠΖ)






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια