Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλίας Βρέντας: Συνέβαλε η ενίσχυση στη σωστή λειτουργία του ελέγχου διαβατηρίων στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση τού Ηλία Βρέντα Αντιπροέδρου της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Δεύτερη μέρα εφαρμογής του ευρωπαϊκού κανονισμού για την πληκτρολόγηση όλων των
ευρωπαίων πολιτών που ταξιδεύουν εκτός Σένγκεν και το αεροδρόμιο ήταν πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες. Φυσικά πρωταρχικό παράγοντα έπαιξε η ενίσχυση της Διεύθυνση Αερολιμένα με 17 άτομα καθώς και η απαλλαγή από τα μέτρα και τις αποσπάσεις. Το Προεδρείο της Ένωσης φρόντισε από πολύ νωρίς, κατά την επίσκεψή του με τον Αρχηγό του σώματος Αντιστράτηγο κύριο Αριστείδη Ανδρικόπουλο αλλά και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κυριο Αντρέα Βασιλόπουλο να τους ενημερώσει για τα νέα δεδομένα.

Τα αντανακλαστικά της ηγεσίας λειτούργησαν άμεσα όμως θα πρέπει η Διεύθυνση να ενισχυθεί με ακόμη περισσότερα άτομα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην καινούργια πρόκληση κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Πολλά μπράβο φυσικά και σε όλους τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό!!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια