Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Εμπλοκή» με τον Κ. Βελόπουλο και τους μοναχούς για τα… αγιορείτικα προϊόντα

Πλούσια τηλεοπτική δράση έχει μέσα από εκπομπές σε μικρής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς ο Κυριάκος Βελόπουλος. Παράλληλα με τα όποια σχόλια περί γεωστρατηγικής και
πολιτικής, πουλά διάφορα προϊόντα, όπως βιβλία αλλά και προϊόντα.
Μεταξύ αυτών των προϊόντων κάποια αναφέρονται ότι είναι ειδική φόρμουλα από ειδικά εργαστήρια και η οποία έγινε μετά από συνεργασία με Αγιορείτες μοναχούς.
«Αγιορείτικες ευλογίες. Είναι η οδοντόκρεμα που σας έλεγα είναι το συγκλονιστικότερο προϊόν, που έγινε ποτέ. Στα καλύτερα εργαστήρια το τονίζω, με επιστασία των Αγιορειτών. Οι ίδιοι οι γέροντες του Αγίου Όρους βάζουν βότανα μέσα, τα οποία βότανα υπάρχουν μόνο στο Άγιο Όρος, γιατί από εκεί είναι τα βότανα. Ότι και να λέτε, το επαναλαμβάνω εδώ, αγιορείτικες ευλογίες» λέει ο κ. Βελόπουλος στο τηλεοπτικό του κοινό, κρατώντας στα χέρια του μια οδοντόκρεμα, που όπως συμπληρώνει είναι βιολογική και αναφέρει ποια βότανα περιέχει. Οι δύο οδοντόκρεμες και τρία βιβλία είχαν τιμή πώλησης 24 ευρώ.
Την ίδια ώρα όμως, μοναχοί πολλών Μοναστηρίων του Αγίου Όρους από το 2013 συνεργάζονται με μια εταιρεία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και η οποία διαθέτει γραφεία και εκθεσιακούς χώρους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Πατριάρχου Ιωακείμ 2)  αλλά και στην Πυλαία (Παλαιομάνδρα).
Η εταιρεία σεβόμενη το έργο των μοναχών που δημιουργούν με μεράκι εκλεκτά μοναστηριακά προϊόντα όπως παρθένο ελαιόλαδο, κεραλοιφές, κρέμες για πάθηση, βάμματα κ.α βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν πολλοί από τους καταναλωτές έσπευσαν στην εταιρεία, παραπονούμενοι ότι προϊόντα που αγόρασαν από τηλεοπτικές εκπομπές δεν είχαν την ανάλογη ποιότητα. Στελέχη της συγκεκριμένης εταιρείας έλεγαν στην «κυριακάτικη δημοκρατία» ότι εξηγούσαν στους καταναλωτές ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα προϊόντα και ότι τα δικά τους πωλούνται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι άγιοι πατέρες αναγκάστηκαν λόγω των πολλών παραπόνων, να αποστείλουν επιστολή στον κ. Βελόπουλο ζητώντας του να σταματήσει να αναφέρει ότι τα προϊόντα του έχουν γίνει με «συνταγή» από το Άγιο Όρος.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια