Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξελίξεις – σοκ: Βρέθηκε κι άλλο θύμα του “Ορέστη” μέσα σε βαλίτσα


Δεν έχουν τέλος οι φρικτές αποκαλύψεις για την δράση του 35χρονου Ίλαρχου, γνώστού και ως «Ορέστη».


 

Λίγο πριν τις 14:00 ανασύρθηκε η πρώτη βαλίτσα στο πλαίσιο της επιχείρησης των Αρχών για ανάσυρση στην Kόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό,

 

Στην βαλίτσα εντοπίστηκε μία σορός και αυτή την ώρα η βαλίτσα μεταφέρεται στο νεκροτομείο, όπως μεταδίδει ο «Πολίτης» και το sigmalive.com.

 

Ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λευκωσίας δήλωσε πως πρόκειται για σορό γυναίκας μεγάλης σε ηλικία,  σε προχωρημένη αποσύνθεση. Μαζί με τη σορό βρέθηκε τσιμεντένιο μπλοκ εντός της βαλίτσας. Ο υπεύθυνος ανέφερε ότι δεν θα γίνει σήμερα ανάσυρση άλλης βαλίτσας.

 

Νωρίτερα ο αρχηγός αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου βρέθηκε στην «Κόκκινη Λίμνη» και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Μάρκο Τράγκολα για τα ευρήματα και το σχέδιο της επιχείρησης. Στην Κόκκινη Λίμνη παραμένει η ρομποτική κάμερα.

 

Στις έρευνες συμμετέχουν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, αλλά και τα μέλη ιδιωτικής εταιρείας. Μετά την ανάσυρση των δύο βαλιτσών, αν διαπιστωθεί ότι περιέχουν τα πτώματα δύο θυμάτων θα αναζητηθεί και η τρίτη, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο.

 

Όπως τόνισε ο κ. Τράγκολας το Μ. Σάββατο, η προσπάθεια ανάσυρσης θα απαιτήσει τεράστια προσοχή ώστε τα αντικείμενα να βγουν από τον βυθό στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

 

Παράλληλα, ο ίδιος ενημέρωσε και για τις έρευνες στο Ξυλιάτο, τονίζοντας πως εντοπίστηκε κάτι στην περιοχή και έχει σταλεί για αναλύσεις. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα αποτελέσματα.


πηγή: ant1news.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια