Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βρέντας και Κορομηλάς σε έκθεση ζωγραφικής αστυνομικού - καλλιτέχνη

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο ταμίας, Νίκος
ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, επισκεφθήκαμε στο παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας έκθεση ζωγραφικής, όπου εκτίθενται έργα του Αστυνόμου Α’ κ. Κωνσταντίνου ΜΙΧΟΥ.
«O TEMPERA O MORES!» ο τίτλος της υψηλού επιπέδου έκθεσης του κυρίου ΜΙΧΟΥ, η οποία μοιράζει απλόχερα στο κοινό πολλαπλά μηνύματα δημιουργικότητας, δύναμης και θέλησης. Όσοι είχαμε την τύχη να παρευρεθούμε, γίναμε κοινωνοί μιας φανταστικής δουλειάς, όπου μέσα από διάφορα ποικιλόμορφα έργα και παραστάσεις, ταξιδέψαμε με τη σκέψη μας σε μαγευτικά τοπία, σε διαφορετικές κουλτούρες, ακόμα και στο χρόνο.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς να βλέπουμε συναδέλφους μας να καταξιώνονται και να προοδεύουν και εκτός Αστυνομίας. Μάλιστα, το φετινό ημερολόγιο της Ένωσής μας, είχε θέμα «μεγάλοι σύγχρονοι ζωγράφοι», με κύρια πρόθεσή μας να συνεχιστεί η προσπάθεια εξωστρέφειας που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια προς την ελληνική κοινωνία, κάτι το οποίο πράττει στο έπακρο με τα έργα του και ο κ. Αστυνόμος.


Ευχαριστούμε τον κ. ΜΙΧΟ για την πρόσκληση, τον συγχαίρουμε για το εξαιρετικό καλλιτεχνικό του έργο και του ευχόμαστε από καρδιάς να είναι πάντα έτσι δημιουργικός!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια